Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Έκλεψαν χωματουργικό μηχάνημα του δήμου Αγράφων - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Συνελήφθησαν στην περιοχή Τρίδενδρου Αγράφων Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, δύο άνδρες ηλικίας 56 και 51 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή χωματουργικού μηχανήματος.

Ειδικότερα οι δύο δράστες χρησιμοποιώντας συσκευή οξυγόνου χώρισαν σε τμήματα ένα ακινητοποιημένο μηχάνημα έργων (μπουλτόζα), ιδιοκτησίας του Δήμου Αγράφων. Στη συνέχεια, αφού φόρτωσαν τα τμήματα του μηχανήματος στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που βρίσκεται ακινητοποιημένο πλησίον του Α.Τ. Κερασοχωρίου, (αποκλειστικές φωτό) διέφυγαν.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, μετά από επιστάμενες αναζητήσεις και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο της περιοχής Τρίδενδρου Ευρυτανίας και το ακινητοποίησαν.


Οι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, όπου και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Στην έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, βρέθηκε το μηχάνημα, το οποίο και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον δικαιούχο Δήμο.
Ενεργείται προανάκριση και σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή στην υπόθεση και ενός επιπλέον δράστη.
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή της κας Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας.