Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - Α΄ΜΕΡΟΣ

*Την ξέρετε την παροιμία «Κάποιου του χάριζαν έναν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια»; Ε κάπως έτσι έγινε και με το Δήμο Καρπενησίου, όπου του χάριζαν ακίνητο και με οικόπεδο, παρακαλώ πολύ, και δεν το πήρε.
Καλά ρε παιδιά, τόσο large είστε εσείς εκεί πέρα και δεν δέχεστε τέτοια δώρα; Τι να πω… Άγιε Βασίλη ακούς;;; Την επόμενη φορά στείλε σε μένα το δώρο.

*Σιγά ο παλιός να μην καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια. Με το που του έκαναν την πρόταση να του δωρίσουν το ακίνητο, έκανε αμέσως τις απαραίτητες ενέργειες και σε μικρό χρονικό διάστημα, όλα πήραν το δρόμο τους. Έτσι κάνουν οι μάγκες!

*Πάντως οι δωρήτριες ήταν απογοητευμένες απ’ όλη την συμπεριφορά και τον τρόπο που χειρίστηκαν κάποιοι από το δήμο Καρπενησίου την προφορά τους.
Σε μένα μου τα είπαν όλα, βλέπετε γέρος άνθρωπος είμαι, εμπνέω εμπιστοσύνη και μου ξομολογήθηκαν. Αλλά δεν θέλω να πω άλλα για να μην στενοχωρήσω κανέναν. Έρχονται και χρονιάρες μέρες… 

*Καλά τα έχουν χαμένα όλοι τους; Την Κυριακή θέλουν να την κάνουν κι αυτή εργάσιμη; Ρε παιδιά κι ο Θεός, μόλις έφτιαξε τον κόσμο και τον άνθρωπο, μετά έκατσε και ξεκουράστηκε. Εσείς έχετε βάλει σκοπό εκτός, από το να μας εξαφανίσετε, να μας κάνετε και πιόνια σας. Ξεσηκωθείτε  πατριώτες…!!!

 *Δεν ξέρω τι θα πράξει αύριο, μεθαύριο ο Βουλευτής Ευρυτανίας, σχετικά με το φορολογικό και τις ρυθμίσεις περί πολυτέκνων, γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι αν πει και τώρα ΝΑΙ στον Αντώνη και την κουστωδία του, δεν αποκλείεται να του μείνει κανένα παρατσούκλι, τύπου ΝΕΟΥ ΗΡΩΔΗ. Καλό θα είναι λοιπόν πριν πάρει την απόφαση του και εν όψει Χριστουγέννων, να σκεφτεί και τους πολυτέκνους του τόπου του, γιατί σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει γιατί είπε ΝΑΙ ή ΟΧΙ…

* Πάντως η επιστολή του πολύτεκνου παπά για το μείζον αυτό θέμα προς τον Βουλευτή έκανε τον γύρω της στο διαδίκτυο και τα μηνύματα που ήλθαν στον Ε.Π. λένε ότι οι περίοδοι χάριτος έχουν τελειώσει…

*Πάντως μέσα σε αυτό το κουραστικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει σε όλους τους Έλληνες, οι υποτακτικοί της Μέρκελ, κινήσεις σας και αυτές της Ι.Μ. Καρπενησίου, που συνεργάστηκε με Ι.Μ. του Λεκανοπεδίου και εξασφάλισε τρόφιμα που θα μοιράζονται σε άπορες οικογένειες πολυτέκνων για κανά δυο χρόνια, αποτελούν ανάσα για πολλούς συμπολίτες μας ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύουν εμπράκτως ότι στις δύσκολες στιγμές, η  Εκκλησίας μας, βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε δοκιμασία.