Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εκλογή νέου Γραμματέα

Την περασμένη Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη αποκεντρωμένων οργάνων και νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ. Πανελλαδικά προσήλθαν στις κάλπες 55.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να ψηφήσουν, ενώ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που ψήφισαν στην Ευρυτανία για την ανάδειξη των νέων μελών που θα απαρτίζουν τη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Συνολικά ψήφισαν 50 άτομα, σύμφωνα όμως με πληροφορίες το ενδιαφέρον ήταν μηδαμινό και τα περισσότερα ενεργά μέλη του κινήματος επιεικώς «αδιαφόρησαν» για τις διαδικασίες.
Αυτό το λέμε, διότι την τελευταία στιγμή συμπληρώθηκε το ψηφοδέλτιο, με πολύ μεγάλη δυσκολία και μόνο για την ανάδειξη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Σύμφωνα με τις διαδικασίες θα έπρεπε να συσταθούν ψηφοδέλτια για την εκλογή όλων των αποκεντρωμένων οργάνων κάτι που στάθηκε αδύνατο στην Ευρυτανία.
Υποψηφιότητα έθεσαν οι: Ελένη Δασκαλάκη, Καρβέλης Γιώργος, Σωτήρης Ντόκας, Πάνος Παπαδημητρίου και Βαγγέλης Κατσιφός. Όπως προείπαμε στήθηκε μόνο μία κάλπη την Κυριακή στο χώρο του ΚΑΠΗ και παρόλο που δόθηκε παράταση μέχρι τις 7.30μ.μ. για να κλείσουν οι κάλπες, τελικά προσήλθαν μόνο 50 άτομα.
Από τα 50 ψηφοδέλτια μόνο ένα ήταν άκυρο, ενώ ο κάθε υποψήφιος έλαβε: Ελένη Δασκαλάκη 5, Γιώργος Καρβέλης 7, Σωτήρης Ντόκας 9, Πάνος Παπαδημητρίου 14 και Βαγγέλης Κατσιφός 14.
Εντός των επόμενων ημερών τα μέλη θα συνεδριάσουν ούτως ώστε να εκλέξουν το νέο Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ευρυτανίας.