Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η κορύφωση της μάχης για μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαδίζουμε ολοταχώς για τις Ευρωεκλογές της 25η Μαΐου. Εκλογές σταθμός, μιας και θα καθοριστεί η πορεία της Ε.Ε., με αλλαγές τόσο στη δομή όσο και στον τρόπο λειτουργίας της. Η Ελλάδα μας καθημαγμένη πνευματικά και οικονομικά. Οι νέοι ξενιτεύονται, ο ένας στους τρείς Έλληνες είναι πλέον φτωχός, η ανεργία σαρώνει. Την καταστροφή η οποία συντελείται, αβίαστο συμπέρασμα κάθε αντικειμενικού παρατηρητή των γεγονότων, επιβεβαιώνουν και οι εκθέσεις του ΟΟΣΑ και της Ε. Επιτροπής τον Μάρτιο που μας πέρασε.
Το πολιτικό μας σύστημα επιμένει στο «ανήκουμε στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια», έστω και σαν Ευρωδιακονιάρηδες. Είμαστε η φτωχότερη Χώρα στην Ε.Ε. πλέον – ξεπεράσαμεκαι τη Ρουμανία σύμφωνα με την Ε. Επιτροπή – αλλάείμαστε Ευρωπαίοι και πιστεύουμε στα ασύστολα ψεύδη που μας σερβίρουν εδώ και χρόνια. Παρίες της Ευρώπης, αλλά Ευρωπαίοι!!
Που να φαντάζονταν οι αγωνιστές του ’21, οι πρωταγωνιστές της Εθνικής μας απελευθέρωσης, ότι 200 σχεδόν χρόνια μετά τον αγώνα τους, η Πατρίδα θα καταντούσε μία αποικία πλήρως εξαρτημένη από τα κερδοσκοπικά κεφάλαια της Δύσης.
Που να διανοούντο αυτοί που στο πρώτο σύνταγμα του 1822, όριζαν τον Έλληνα σαν αυτόν που κατοικεί σε αυτό τον Τόπο και πιστεύει είςΧριστόν, ότι οι πολιτικοί μας άρχοντες διάδοχοι της Φραγκοκρατίας, θα φρόντιζαν να αποχριστιανισθεί ο λαός μας και να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε ένα ξέφραγο κομμάτι γης, όπου ο κάθε λαθρομετανάστης θα έχει εύκολη πρόσβαση. Οι Πατέρες μας ήξεραν ότι όσοι Έλληνες στη διάρκεια της Τουρκικής κατοχής εξισλαμίζοντο έπαυαν να είναι Έλληνες. Ήξεραν ότι η Ορθόδοξη Πίστη κράτησε το Γένος όρθιο, γι’ αυτό αγωνίζονταν «για του Χριστού την Πίστη την Αγία  και της Πατρίδος την Ελευθερία».
Τι θα έλεγε άραγε σήμερα ο Μακρυγιάννης αν ζούσε; Ίσως ό,τι είπε και τότε, «λευτερωθήκαμε από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμε είς ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης»!
Τα φθαρμένα πρόσωπα του παρελθόντος, επιστρατεύουν νέους σχηματισμούς, για να επιβιώσουν πολιτικά, μη έχοντας,όμως, τίποτα καινούργιο να πουν. Σήμερα, ώ της υποκρισίας, βλέπουμε πολιτικούς να συχνάζουν στα σαλόνια των Μητροπόλεων και να αυτογελοιοποιούνται τελικά. Άλλες φορές, επιστρατεύονται νέα πρόσωπα με θετική πορεία στο παρελθόν, για να δώσουν χέρι βοηθείας στους ολετήρες της Πατρίδος μας, αναλαμβάνοντας όμως, τεράστια ηθική ευθύνη για τις αποφάσεις τους. Το «Ποτάμι», με τα λασπόνερα, έρχεται για να πνίξει τα όνειρα όσων ακόμα ονειρεύονται κάτι καλό, το αναζητούν όμως έξω από την ιδιοσυγκρασία και την Παράδοση του Έλληνα.Τα νέα πρόσωπα, αλλά με τις ιδέες του «ανήκομενείς την Δύσιν», θα θάψουν και την τελευταία ικμάδα αντίστασης, σκορπίζοντας την απογοήτευση και υπηρετώντας το πολιτικό κατεστημένο.
Εμείς,όμως, επειδή νιώθουμε ευτυχείς που είμαστε Έλληνες, θεωρούμε ότι ήγγικεν η ώρα να αναμετρηθούμε με όλους αυτούς. Με τα πενιχρά της μέσα η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα δώσειτον έντιμο, τον καλόν αγώνα.
Θα ενημερώσουμε όσους περισσότερους Έλληνες μπορούμε, για το γεγονός, ότι αυτό που απαιτείται για να αλλάξει η κατάσταση είναι μία επανάσταση. Μία ειρηνική επανάσταση! Μία επανάσταση συνειδήσεων και αυτό πρέπει να φανεί στην κάλπη της 25ηςΜαΐου. Καλούμε σε συστράτευση κάθε Έλληνα για να αρνηθούμε την πλήρη υποδούλωση που μας ετοιμάζουν.
Καλούμαστε όλοι να δώσουμε και την τελευταία ικμάδα της δύναμής μας στον αγώνα αυτό. Ή αυτοί, το διαπλεκόμενο – διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που δεν έχει ιδεολογίες παρά λατρεύει το χρήμα, ή εμείς. Όλοι εμείς που μείναμε πιστοί στις Ιερές και Εθνικές μας Παραδόσεις, όλοι εμείς που δεν προσκυνάμε αφέντες και δυνάστες. Όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η Χώρα που ανέπτυξε τον μεγαλύτερο πολιτισμό της ανθρωπότητας ανά τους αιώνες δεν μπορεί να χρεοκοπήσει. Δεν μπορεί να χρεοκοπήσει μία Χώρα με την ιστορία της Ελλάδος. Δεν μπορεί να χρεοκοπήσει μία Χώρα με την γεωγραφική θέση και τον πολυποίκιλο πλούτο της Πατρίδος μας, που διαθέτει επιπροσθέτως, ένα υψηλοτάτου επιπέδου επιστημονικό προσωπικό, εντός και εκτός συνόρων.
Και είμαστε πολλοίπου έχουμε αυτή την άποψη, ακόμη και σήμερα.
Αλλά εξίσου πολλοί Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει Ελληνική πολιτική. Ότι υπάρχει τρόπος διακυβέρνησης έξω από τα αριστερά και δεξιά κλισέ που μας πλάσαρε η Δύση. Δεν έχουν ακόμα γνωρίσει ότι υπάρχει η πολιτική της Ρωμηοσύνης, η πολιτική του Ι. Καποδίστρια. Η πολιτική που ταυτίζεται με την δικαιοσύνη, αλλά και την ισότητα έναντι του νόμου. Η πολιτική που στηρίζεται στο ήθος των κυβερνώντων. Η πολιτική που διακηρύττει ότι δεν πρέπει  να υπάρχουν ενδεείς. Η πολιτική που κάνει το Κράτος Μητέρα του λαού και φροντίζει να καλύπτονται όχι μόνο οι βασικές ανάγκες των ανθρώπων αλλά και οι πνευματικές και οι βιωτικές, που είναι απαραίτητες για την περιφρούρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αξίας. Μια πολιτική που στηρίζεται σε ιστορικά γεγονότα. Στο γεγονός της υπερχιλιετούς αυτοκρατορίας, της οποίας το πρότυπο, δηλαδή ο πολιτισμός, οι τέχνες, οι επιστήμες, το νόμισμα, αποτελούν τη βάση και την έμπνευση οποιουδήποτε αξιόλογου επιτεύγματος. Είναι ηπνευματική πολιτική, η πολιτική της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»!
Σήμερα ξυνόμαστε από την ψώρα που πιάσαμε από τις δυτικές κοινωνίες. Σήμερα δρέπουμε τους καρπούς της ξενόφερτης πολιτικής, της πολιτικής της απληστίας των ισχυρών, της πολιτικής του δυτικού δήθεν ευδαιμονισμού, που πρακτικά σημαίνει την εξαθλίωση μεγάλου μέρους του λαού μας, με την αναγκαστική επιβολή της ανεργίας και της φτώχειας. Διότι στην Ελλάδα οι πολιτικοί και τα κόμματά τους, δεν είναι μόνο ένοχοι γιατί προώθησαν την πολυποίκιλη διαφθορά και διαπλοκή για να γαντζωθούν στην εξουσία, δεν είναι μόνο ένοχοι γιατί εκμαύλιζαν για χρόνια τους ανθρώπους εξαγοράζοντας τις ψήφους τους έναντι διαφόρων «εξυπηρετήσεων», αλλά και γιατί μετέφεραν τα ξένα προτεσταντικά πρότυπα στην Πατρίδα μας, αλλοιώνοντας την αυτοσυνειδησία των Ελλήνων.Παρατηρείστε ακόμη, ότι διατηρούν και σήμερα αυτό που και οι ίδιοι οι Δυτικοί εγκατέλειψαν πλέον, την κληρονομικότητα στην εξουσία. Εκεί βασιλιάς ήταν ο γιός του βασιλιά. Εδώ πολιτικοί είναι οι γιοί και οι κόρες των πολιτικών, ακριβώς γιατί ανέκαθεν θεωρούσαν το κράτος ιδιοκτησία τους.
Στις 25 Μαΐου θα εκλέξουμε τους Ευρωβουλευτές μας. Θα εκλέξουμε άραγε ανθρώπους που θα παλέψουν για ανεξάρτητα Εθνικά κράτη, για να μην επιβάλλουν οι Βρυξέλλες τον τρόπο ζωής της Πατρίδος  μας, για να μην επιβληθεί ποτέ το Ευρωσύνταγμα ή θα στείλουμε απλά εντολοδόχους των Ευρωπαίων; Ψηφίζοντας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα διατυμπανιστεί στην Ευρώπη ότι εμείς οι Έλληνες θέλουμε εταίρους και όχι δυνάστες κι αν δεν μπορούμε να μείνουμε στην Ευρώπη, στηνοποία εμείς δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, με όρους αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας, δεν έχουμε λόγο να είμαστε εκεί.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να σταματήσει πλέον να είναι θύμα της γκεμπελικής προπαγάνδας των Μέσων Ενημέρωσης. Πρέπει να πάψει να πιστεύει στα τερατώδη ψεύδη τους. Όλα τα στοιχεία που επικαλούνται άλλωστε οι κυβερνώντες σχετικά με τους οικονομικούς δείκτες είναι ψευδή. Πρέπει επιπλέον, να σταματήσει να περιμένει να δει το «σωτήρα» του στην τηλεόραση. Εκεί μονάχα οι άνθρωποι του συστήματος παρελαύνουν. Η μάχη θα κερδηθεί όταν εκλέξουμε ανθρώπους που έχουν ατσάλινη θέληση να παλέψουν με όπλα τις Παραδόσεις μας για το καλό της Πατρίδος μας.
Η Ανάσταση όμως της Πατρίδας μας προϋποθέτει την επανάσταση της συνειδήσεώς μας.
Ας μη φυλακίζουμε στο παρελθόν την ελπίδα για το μέλλον.
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» σας καλεί να γιορτάσουμε την απελευθέρωση από την νέα τυραννία στις 25 Μαΐου.
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» σας καλεί να πάρουμε όλοι μαζί πίσω την Πατρίδα μας!


Ο Πρόεδρος της Πολιτικής
Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής