Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Β΄

*Με αγωνία περιμένω να μάθω τις εξελίξεις για το μεγάλο έργο που γίνεται στο Σχολείο στη ΣΑΙΚΑ, για την ασφαλτόστρωση στα σχολεία της Δυτ. Φραγκίστας, για την οποία δεν υπάρχει χρέος όπως ανέφερε προς τιμή του και ο πρώην Αντιδήμαρχος αλλά και για τις πλατείες στα Άγραφα, καθώς και για τους λαμπτήρες στην Επισκοπή.
Ναι αδέλφια στην κατανομή χρηματοδοτήσεων υπήρχε και η κατανομή 7.000,00 ευρώ για τις λάμπες στην Επισκοπή. Δεν μας είπαν όμως ποιες λάμπες άλλαξαν στην Επισκοπή και πότε. Ούτε βέβαια απάντησε και κανένας από την Δημοτική αρχή, πότε ξεκίνησαν και πότε τελείωσαν αρκετά έργα ειδικά στο Δήμο Αγράφων. Να πληρώστε κύριοι άρχοντες όλους εκείνους που έκαναν έργα στο Δήμο και για τα οποία υπάρχουν κάποια αποδεικτικά στοιχεία. Όμως δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κάνετε κατανομές χρηματοδοτήσεων για κάτι που δεν έγινε ποτέ. Πείτε λοιπόν την αλήθεια στον κόσμο και μην δημιουργείτε ομηρίες…

*Στην συνεδρία όπως είδα στο βίντεο, παραβρέθηκαν και δυο ακόμη «νέοι» Δ.Σ. Ένας του οποίου η θητεία λήγει τέλος Αυγούστου και ένας του οποίου θα ξεκινήσει 1η Σεπτεμβρίου. Και οι δυο έδειξαν διαγωγή αρίστη. Ο απερχόμενος ενώ μπορούσε να μπει στο παιχνίδι, έκατσε απ΄ έξω και πολύ καλά έκανε και ο «νέος», κούναγε το κεφάλι για τα όσα άκουγε και έβλεπε…

*Πέραν των ανωτέρω όμως η πρόταση του Προέδρου για τον αείμνηστο πρώην Αντιδήμαρχο Θανάση Μπακούση, έναν λεβέντη άνθρωπο, ήταν απόλυτα λογική και τον τιμά ιδιαίτερα.

*Πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Δομνίστα, στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, η 72η επέτειος μνήμης της κήρυξης του Ένοπλου Αγώνα της Εθνικής Αντίστασης. Δυστυχώς όμως φέτος στην εκδήλωση αυτή ΚΑΝΕΝΑΣ επίσημος δεν παραβρέθηκε, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πήγε να τιμήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Τώρα θα μου πεις, εδώ φίλε μου έχουμε χίλια – δυο προβλήματα, στις εκδηλώσεις για την Εθνική Αντίσταση θα πάμε. Όχι κύριοι δεν είναι έτσι. Θα πήγαιναν οι λεβέντες αν ήταν προεκλογική περίοδο. Όλοι εκεί θα ήταν δεν θα έλειπε κανείς. Τώρα όλα πέρασαν, ο καθένας έκανε την δουλειά του, ποιος νοιάζεται για τις εκδηλώσεις. Κάτι ανάλογο έγινε και στον Μάραθο, στα καθιερωμένα ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ. Και κει ρε αδέλφια δεν πήγε ΚΑΝΕΝΑΣ από τους κρατούντες αυτού του τόπου, εκτός της Αντιδημάρχου Αγράφων και του νεοεκλεγέντα Δ.Σ. Γρηγόρη Παπαθανάση. Είναι κρίμα και αν μη τι άλλο είναι ασέβεια στην μνήμη του Σταυραετού των Αγράφων. Έτσι έγινε και στον Τριπόταμο, στην εκδήλωση Μνήμης για τη Μάχη της Τατάρνας. Οι προαναφερθέντες, και ο ντόπιος Δ.Σ. Παναγιώτης Γκορόγιας. Που θα πάει όμως, ο καιρός έχε γυρίσματα.