Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΜΥΡΙΚΗ 1-1

Προβάδισμα για τους πρωταθλητές

Ισόπαλος με σκορ 1-1, έληξε ο πρώτος αγώνας των μπαράζ για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή Α’ ΕΠΣ Ν. Ευρυτανίας, μεταξύ Απεραντιακού και Μυρίκης.
Με το αποτέλεσμα αυτό οι πρωταθλητές Ευρυτανίας, πήραν μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα έναν τι του Απεραντιακού καθότι με νίκη το ερχόμενο Σάββατο και με ισοπαλία στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι προκρίνονται στον τελικό.
Ο αγώνας ήταν ένα κλασικό ντέρμπυ μεταξύ δυο εκ των κορυφαίων ομάδων του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι πιο ουσιαστικοί στο πρώτο ημιχρόνιο, άνοιξαν το σκορ στο 25΄ με τον Ζαχαράκη, δημιούργησαν και κανα – δυο ακόμη καλές ευκαιρίες , πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0.
Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, πίεσαν από νωρίς για το γκολ, δημιούργησαν 2-3 καλές στιγμές μπροστά στα καρέ του Λυρουδιά χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να πετύχουν γκολ.
Στην επανάληψη ο Απεραντιακός μπήκε δυνατά προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Αυτή τελικά ήλθε στο 61΄ με τον Παππά και αφού νωρίτερα χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία για το συγκρότημα του Δημήτρη Τσιγαρίδα με τον Ράπτη στο 56΄ να στέλνει το δυνατό σουτ που επιχείρησε στην αγκαλιά του Μεριγκούνη.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ Α΄ Ημίχρονο 12΄ Ο Ανδρεάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ κόντραρε σε αμυντικό της Μυρίκης με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι 13΄ Ο Παππάς πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι 25΄ Ο Σαΐτης για την Μυρίκη εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με την μπάλα να περνάει από όλους και να καταλήγει στον ξεμαρκάριστο Ζαχαράκη ο οποίος επιχείρησε διαγώνιο σουτ από δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Μεριγκούνη ανοίγοντας έτσι το σκορ για του φιλοξενούμενους 36΄ Ο Γούλας έπιασε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κονιαβίτη με την μπάλα να περνάει άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μια καλή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια 51΄ Λάθος γύρισμα του Αρκουμάνη προς το τέρμα με την μπάλα να περνάει κόρνερ σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Μεριγκούνη 56΄ Ο Ράπτης δυνατό σουτ από μακριά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Μεριγκούνης 61΄ Ο Γούλας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά βρήκε τον Παππά ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Απεραντιακός: Μεριγκούνης, Μπισμπίκης, Αρκουμάνης, Κουτσοθανάσης, Ανδρεάκης, Μπουμπουρής, Γαλανός, Κονιαβίτης (Τσάκνης), Παππάς, Κορέντζελος, Γούλας Μυρίκη: Λυρουδιάς, Μπουμπουρής, Ζαχαράκης, Λώλος, Οικονόμου, Τσιλιμέκης, Ράπτης (Τσιλίκας Κ), Ντότσικας, Λιάγκας Η (Πλατιάς), Σαΐτης, Σταμούλης