Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Δημήτρης Τάτσης: “Καλώ κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη να συγκροτήσουμε την νέα αυτοδιοικητική μας πορεία στον Δήμο Αγράφων”


Την υποψηφιότητά του ως Δημάρχου Αγράφων ανακοίνωσε και επίσημα ο νυν Δήμαρχος Απεραντίων.
Ο Δημήτρης Τάτσης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν ως ένα εκ των διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου του νεοσύστατου Δήμου Αγράφων, με ανακοίνωσή του που δημοσιοποίησε χθες, Τρίτη 3 Αυγούστου 2010, θέτει εαυτόν εις την κρίση Αγραφιωτών, Αγραίων και Απεράντιων ζητώντας τη ψήφο τους προκειμένου να εκλεγεί Δήμαρχος.
Χαρακτηριστικά στην ανοιχτή επιστολή – ανακοίνωση, ο κ. Τάτσης αναφέρει:
«Η μεγάλη αλλαγή που έφερε στη πατρίδα μας «ο Καλλικράτης», βάζει τη Δυτική Ευρυτανία μπροστά σε νέα Αυτοδιοικητικά δεδομένα… Απαιτεί την συνένωση δυνάμεων, υπερβαίνοντας τα στερεότυπα από τις διαχειριστικές γραμμές του παρελθόντος».
«Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα», συνεχίζει ο κ. Τάτσης, «εκτιμώντας και τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να θέσω των εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του νέου Δήμου Αγράφων».
Η υποψηφιότητα Τάτση έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο προεκλογικό τοπίο του Δήμου Αγράφων, καθότι μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί δύο επίσημες υποψηφιότητες, ενώ δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξει και τρίτη.
Το πλήρης κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
φίλες και φίλοι Απεράντιοι,
Αγραφιώτες και Αγραίοι,
Η μεγάλη αλλαγή που έφερε στη πατρίδα μας « ο Καλλικράτης », βάζει τη Δυτική Ευρυτανία μπροστά σε νέα Αυτοδιοικητικά δεδομένα.
Ο νέος Δήμος μας, αποτελεί πρόκληση για το μέλλον μας.
Απαιτεί την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών αλλά και την στελέχωση του νέου θεσμού από έμπειρους ανθρώπους, που έχουν δώσει δείγματα γραφής στα άμεσο παρελθόν.
Απαιτεί την συνένωση δυνάμεων, υπερβαίνοντας τα στερεότυπα από τις διαχειριστικές γραμμές του παρελθόντος.
Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα εκτιμώντας και τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να θέσω των εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του νέου Δήμου Αγράφων.
Με μοναδικό στόχο:
Την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας.
Την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε πολίτη της Δυτικής Ευρυτανίας.
Καλώ κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη να συγκροτήσουμε την νέα αυτοδιοικητική μας πορεία.
Στην μακρόχρονη Δημοτική μας διαδρομή στο Δήμο Απεραντίων, υπερβήκαμε διαχωριστικές γραμμές, αγκαλιάσαμε όλους τους πολίτες, τολμήσαμε ρήξεις και πετύχαμε υψηλούς προγραμματικούς στόχους, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την από εδώ και πέρα δράση μας.
Με τις ίδιες αρχές, ασυμβίβαστοι με κατεστημένες αντιλήψεις και με την απαιτούμενη μαχητικότητα θα συνδιαμορφώσουμε την νέα μας προοπτική στον νεοσύστατο Δήμο μας.
Ο νέος Δήμος Αγράφων, μπορεί και πρέπει να χαράξει τον δικό του δημιουργικό δρόμο, αρκεί να βρεθούμε πολλοί μαζί στην ίδια κατεύθυνση.

Γρανίτσα : 3 Αυγούστου 2010
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Δημήτριος Τάτσης
Δήμαρχος Απεραντίων
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων