Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Υπό παραίτηση ο Κώστας Λαθύρης γιατί δεν εισακού- σθηκαν οι εισηγήσεις του για την ενίσχυση της ομάδας


Την παραίτησή του υπέβαλε από την τεχνική ηγεσία του Αγίου Προκοπίου ο Κώστας Λαθύρης, εκφράζοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την διαμαρτυρία του προς την Διοίκηση της ομάδας που δεν έκανε δεκτές τις εισηγήσεις του να αποκτηθούν 3-4 πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που θα έδιναν μεγάλη δυναμική στην ομάδα.
Όπως γράψαμε και στο περασμένο φύλλο μας, ο Κώστας Λαθύρης με συντονισμένες κινήσεις και θέλοντας να ενισχύσει επί της ουσίας τον Άγιο Προκόπιο ενόψει των νέων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ήλθε σε συμφωνία με τους Γεωργούλα, Ρετσινά και Καστάνη που παλιότερα αγωνίζονταν στην Φραγκίστα, ενώ είχε έτοιμους, να μετακινηθούν στην ομάδα, ένα σέντερ φορ από την Φθιώτιδα, τον τερματοφύλακα Ρεσίτη και ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που αγωνίζονταν μέχρι πέρσι σε ομάδα Γ΄ Εθνικής!!!
Δυστυχώς κάτι δεν πήγε καλά και οι μετακινήσεις αυτές δεν εγκρίθηκαν από την Διοίκηση. Έτσι ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του καθότι δεν έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις του για την απόκτηση αυτών των ποδοσφαιριστών, που θα κάλυπταν το μεγάλο κενό του Αναστασόπουλου που εκτός απρόοπτου θα αγωνιστεί φέτος με τα χρώματα του Απεραντιακού.
Σύμφωνα όμως με έγκυρες πηγές ο Πρόεδρος του Αγίου Προκοπίου δεν έχει κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Λαθύρη και αναμένεται από ώρα σε ώρα να τον καλέσει προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου το όλο ζήτημα που έχει προκύψει, έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κώστας Λαθύρης που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα να παραμείνει στον πάγκο και ικανοί ποδοσφαιριστές να αποκτηθούν.