Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τριήμερη περιοδεία Περγαντά στην Ευρ/νία Παρασκευή στο Καρπενήσι, στην παρουσίαση του Αντιπεριφερειάρχη και Σαββατοκύριακο στην Κεντ/δυτική Ευρυτανία


Αέρας νίκης στην ομάδα Καραμπά

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες τις περιοδείες του, οργώνοντας την Ευρυτανία και όχι μόνο, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάχρης Βασίλης Καραμπάς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, Τάκης Τσελεπής, Ταξιάρχης Σκλαπάνης, Κώστας Χούπας και Βασίλης Γούλας.
Η αισιοδοξία απορρέει από το γεγονός ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Κλέαρχο Περγαντά να προηγείται σταθερά στην Περιφέρεια Στερεάς με παράσταση νίκης που αγγίζει το ποσοστό των 8 μονάδων διαφορά από το βασικό του αντίπαλο Θανάση Χειμάρα.
Σε όλα τα χωριά του νομού οι κάτοικοι υποδέχονται των κ. Καραμπά και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με θέρμη, δείχνοντας διάθεση να κουβεντιάσουν μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν, αφουγκραζόμενοι ταυτόχρονα το πρόγραμμα και τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης της Ευρυτανίας που με κάθε λεπτομέρεια τους αναλύουν οι υποψήφιοι. Ο κ. Καραμπάς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκαν χωριά του νέου διευρυμένου Δήμου Καρπενησίου, αλλά και ετεροδημότες στην Αιτ/νία.
Το τριήμερο 29-31 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα επισκεφτεί την Ευρυτανία, όπου την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 8.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, θα παρουσιάσει τον υποψ. Αντιπεριφεειάρχη Ευρυανίας Βασίλη Καραμπά και τους υποψ. Περιφερειακούς Συμβούλους και το επόμενο διήμερο έχει προγραμματιστεί περιοδεία στην κεντροδυτική Ευρυτανία. Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο Νομάρχης Βοιωτίας θα επισκεφτεί τον Δήμο Φραγκίστας όπου και θα καταλύσει στην ιστορική Ανατ. Φραγκίστα και την επομένη θα περιοδεύσει στους Δήμους Απεραντίων και Ασπροποτάμου.