Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη νικη για τον Άγιο Προκόπιο, παράπονα από την Κρέντη



Μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο Άγιος Προκόπιος επικρατώντας της Κρέντης με σκορ 3-2. Οι γηπεδούχοι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Λάκη Αναστασόπουλο που πέτυχε και τα 3 γκολ της ομάδας έφτασαν έτσι στους 10 βαθμούς διατηρώντας την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι που κατέβηκαν στον αγώνα αυτό με πολλές ελλείψεις, άξιζαν κάτι παραπάνω από αυτή τη συνάντηση, ωστόσο όμως για άλλη μια φορά δεν τα κατάφεραν. Το συγκρότημα του Χρήστου Καλαμπάκα, που αγωνίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Ο Άγιος Προκόπιος άνοιξε το σκορ με γκολ - πέναλτι του Αναστασόπουλου που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, στην αρχή της αναμέτρησης και ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα δικά του τέρματα και της ομάδας του με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο.
Με το σκορ αυτό οι δυο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά αναζητώντας την μείωση του σκορ. Η πίεση έφερε καρπούς για την Κρέντη που έκανε το 2-1 με ωραία κεφαλιά του Κ. Μάκκα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γ. Βούρτσα.
Το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Αναστασόπουλος με κεφαλιά ψαράκι ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και προς το τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 3-2.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ! ΚΟΛΟΚΩΤΣΙΟΣ, ΚΟΥΡΛΟΣ, ΠΛΑΚΙΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ, ΝΤΑΛΑΦΟΥΡΑΣ, ΚΡΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΟΥΤΣΑΣ, ΚΟΝΔΥΛΗΣ (Δ. ΛΑΘΥΡΗΣ), Γ. ΛΑΘΥΡΗΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ.
ΚΡΕΝΤΗ: ΝΤΑΛΛΑΣ, Ε. ΜΠΥΡΟΣ, ΜΠΥΡΟΣ, ΚΟΚΚΟΤΟΣ, ΠΕΡΟΥΛΑΣ, Ε. ΜΑΚΚΑΣ, ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ(ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ), ΤΣΕΤΣΟΣ, Κ. ΜΑΚΚΑΣ, Γ. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, Σ. ΠΕΡΟΥΛΑΣ.