Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Για τα Αποτελέσματα των Τοπικών Εκλογών


Η Λαϊκή Συσπείρωση Καρπενησίου χαιρετίζει όλους εκείνους που, προσπερνώντας εκβιασμούς, αναστολές και προκαταλήψεις, εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στη Λαϊκή Συσπείρωση, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες. Με την ψήφο τους για πρώτη φορά ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ καταλαμβάνει έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ το ποσοστό του περιφερειακού ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης ξεπερνά το 5% στο Δήμο και το Νομό. Αποτελεί ουσιαστική συμβολή στην σημαντική άνοδο πανελλαδικά των ψήφων και των ποσοστών των συνδυασμών που στήριξε το ΚΚΕ, στην υπόθεση της λαϊκής αντεπίθεσης.

Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για το τι κρύβονταν πίσω από την φιλολογία περί «τοπικής», «προσωπικής», «υπερκομματικής» ή «ανεξάρτητης» ψήφου από τις δηλώσεις του κ. Δασκαλόπουλου, προέδρου του ΣΕΒ. Κάθε ψήφος που δεν πήγε στη Λαϊκή Συσπείρωση ή που κατευθύνθηκε στην αποχή ερμηνεύεται και αθροίζεται από τους βιομηχάνους ως ψήφος «ανοχής και εντολή συνέχισης» της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, ως «υπεύθυνη» αποδοχή του «αναγκαίου κόστους».

Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια θα βρίσκονται συνεχώς κοντά στους εργαζομένους, θα πρωτοστατήσουν στη δράση για τα εργατικά, λαϊκά προβλήματα. Συνεχίζουμε από καλύτερες θέσεις τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της Διοίκησης ΝΔ-ΛΑΟΣ στο Δήμο.

Η αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με τη βαρβαρότητα του Μνημονίου, τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ, να εκφραστεί και στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Στις 14 Νοέμβρη καμιά ψήφος υπέρ των ψηφοδελτίων τους. Άκυρο-λευκό στην κάλπη. Στις 15 Νοέμβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στα μεγάλα συλλαλητήρια κατά της Τρόικας που διοργανώνει το ΚΚΕ.

Καρπενήσι, Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010