Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Σταμάτης ζητά επιστροφή στη ΝΔ της Μπακογιάννη και του Καρατζαφέρη!


Επικαλούμενος τον «ρομαντισμό της βάσης» ο υποψήφιος στο Δήμο Αγρινίου και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης ζήτησε την επανένωση της κεντροδεξιάς με τη συμμετοχή της Ν. Μπακογιάννη και του Γ. Καρατζαφέρη. Μιλώντας στον realfm 97.8 ο πρώην Νομάρχης Αιτ/νιας τόνισε ότι αμέσως μετά τις εκλογές πρέπει να ανοίξει η συζήτηση στη ΝΔ για την «επανένωση της κεντροδεξιάς».

Συζήτηση που θα περιλαμβάνει τόσο την Ν. Μπακογιάννη όσο και τον Γ. Καρατζαφέρη. Ο κ. Σταμάτης ο οποίος διεκδικεί τον δήμο Αγρινίου –είναι δεύτερος με ποσοστό 39,3% -τόνισε πως η κ. Μπακογιάννη στο Αγρίνιο ήταν πρώτη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Δ. Ελλάδα επηρεάζεται και από το κλίμα που υπάρχει στον νομό Ευρυτανίας.

«Να συζητήσουμε για μία μεγάλη κεντροδεξιά υπό τον Αντώνη Σαμαρά» τόνισε ο κ. Σταμάτης σημειώνοντας πάντως πως τόσο η κ. Μπακογιάννη όσο και ο κ. Καρατζαφέρης θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για τη στήριξη που προσέφεραν στην κυβέρνηση με την ψήφο υπέρ του Μνημονίου.