Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλη νίκη - ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-0


Ομάδα με χαρακτήρα και δυναμική χτίζει ο Παναγιώτου

Την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής σημείωσε ο Απεραντιακός, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παναγιώτου, με τεράστιες ψυχικές δυνάμεις και με νοοτροπία νικητή που έχει μεταδώσει στους παίχτες ο σπουδαίος αυτός τεχνικός, πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, καθοριστικό θα το χαρακτηρίζαμε για την δύσκολη συνέχεια της ομάδας μας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Με την νίκη αυτή και οι πλέον δύσπιστοι έχουν πειστεί ότι ο Δημήτρης Παναγιώτου, αυτός ο σπουδαίος δάσκαλος της μπάλας, έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό σύνολο, ιδιαίτερα σοβαρό που να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πως μπορεί να το κατακτήσει. Με βάση λοιπόν αυτή την νέα φιλοσοφία, την περασμένη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, ο Απεραντιακός μπήκε στο παγωμένο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου αποφασισμένος να πάρει την νίκη και τα κατάφερε με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο.
Ιδιαίτερα στο πρώτο ημιχρόνιο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση, πέτυχαν τα δυο γκολ, ενώ δημιούργησαν και προϋποθέσεις για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.
Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Λάρισας, έκανε μέτρια εμφάνιση και φυσιολογικά έχασε αν και στο τέλος θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Την επόμενη αγωνιστική ο Απεραντιακός υποδέχεται στο Καρπενήσι τον 3ο της βαθμολογίας ΑΟ Καρδίστας και με νίκη, θα κάνει σπουδαίο βήμα για την σωτηρία.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
14΄ Ο Γεωργακόπουλος σέντραρε από αριστερά βρήκε τον αμαρκάριστο Αρουτίδη και αυτός πλάσαρε σε κενό τέρμα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Απεραντιακού
35΄ Ο Μπουμπουρής έβγαλε σέντρα από δεξιά βρήκε τον Γεωργακόπουλο και αυτός με ωραίο γυριστό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαγαζιώτη κάνοντας το 2-0
40΄ Ο Περήφανος σούταρε από μακριά έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση Καραβασίλης
Β΄ Ημίχρονο
51΄ Ο Γεωργακόπουλος σούταρε από μακριά έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μαγαζιώτης
83΄ Ο Στεργίου σούταρε από την περιοχή του Απεραντιακού με την μπάλα να περνάει σύριζα από το δεξί δοκάρι του Βασιλείου
90+3΄ Ο Στεργίου έβγαλε σέντρα από αριστερά βρήκε τον καραγκιόζη ο οποίος από την περιοχή σούταρε με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Απεραντιακός: Τσάμης (Καραβασίλης), Μπουμπουρής, Ντότσικας, Κεφαλίδης, Κατσίκας, Θαμνόπουλος, Νταβαρίνος Β (Μπισμπίκης), Νταβαρίνος Δ, Αρουτίδης (Γιαννόπουλος), Γεωργακόπουλος, Ζήσιμος
Απόλλων Λάρισας: Μαγαζιώτης, Περήφανος, Βενέτης, Σκάκος, Ραντετάνι, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Καλαμπάκας (Καραγκιόζης), Φουσίκας, Στεργίου, Γιανούλης (Γαρυφαλόπουλος)