Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Έρχονται Χριστούγεννα! Ξεκίνησαν οι Γιορτές Χειμώνα με το άναμα του Δένδρου στην πλατεία Καρπενησίου


Το τσουχτερό κρύο και η παγωνιά δεν εμπόδισαν τους Καρπενησιώτες και τους επισκέπτες της πόλης να βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου.
Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Καρπενησίου θα διοργανώσει τις Γιορτές Χειμώνα με πολύ μεράκι και επιτυχία, ενώ φέτος στην έναρξη των εορτών, επικράτησε έντονη συγκινησιακή φόρτιση, καθώς ήταν η τελευταία χρονιά αυτής της Δημοτικής Αρχής και των μελών της, που διοργάνωναν τον θεσμό αυτό, που αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους δημότες Καρπενησίου και όχι μόνο.
Η φετινή γιορτή ξεκίνησε με το άναμμα του δένδρου κι ένα φαντασμαγορικό σόου με δεκάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό της πόλης.
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούγονταν από τα μεγάφωνα, ενώ η παιδική χορωδία και η φιλαρμονική του Δήμου, έψαλλαν κάλαντα και έπαιξαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες αντίστοιχα.
Το κλίμα των Χριστουγέννων επηρέασε μικρούς και μεγάλους που γελούσαν και διασκέδαζαν με την καρδιά τους, ενώ οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Αη-Βασίλη, να δουν τα ξωτικά, τα ελαφάκια και τον χιονάνθρωπο, και τους ξυλοπόδαρους που μοίραζαν καραμέλες και ζαχαρωτά.
Η συγκίνηση κορυφώθηκε την ώρα που ο Βασίλης Καραμπάς, για τελευταία φορά ως Δήμαρχος Καρπενησίου, έδωσε την εντολή να ανάψει το δένδρο και να αρχίσουν τα πυροτεχνήματα, ευχόμενος σε όλους τους παρευρισκόμενους Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!!!