Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Διοργάνωση θεατρικής παράστασης


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ. και το Δήμο Καρπενησίου διοργάνωσε χθες Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010, την παρουσίαση παράστασης από την Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης ενός έργου βασισμένου στην ελληνική μυθολογία, του έργου «Περσέας και Ανδρομέδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη. Το έργο παρουσιάστηκε σε δύο παραστάσεις (09.00 -11.00 και 11.00 -13.00) στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και το παρακολούθησαν 985 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του νομού μας καθώς και 128 εκπαιδευτικοί, συνοδοί των μικρών μαθητών.
Οι μικροί μαθητές καθώς και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί στο σύνολό τους έμειναν ενθουσιασμένοι από την καταπληκτική παράσταση που παρακολούθησαν.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Καρπενησίου και την Κ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ. που φρόντισαν η είσοδος να είναι ελεύθερη για όλους, στο Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση καθισμάτων ώστε να καταστεί δυνατή η παρακολούθηση των παραστάσεων από τόσους πολλούς μικρούς μαθητές. Τέλος συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που ανέλαβαν την ευθύνη μετακίνησης των μαθητών ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα χωριά του νομού μας.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Ευθυμίου Γιάννης Μπούκα Κατερίνα