Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εκλογή νέου Δ.Σ. κοπή πίτας και βραβεύσεις στον Σύλλογο «Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ» ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με αθρόα συμμετοχή των μελών του πραγματοποιήθηκε στις 4 Φλεβάρη 2012 η γενική συνέλευση και η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ.
Σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΗΝΙΟΧΟΣ στην Ομόνοια στις 11:00 π.μ.
άρχισε η Γενική Συνέλευση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Γιαννακόπουλο να αναφέρεται στις δράσεις του συλλόγου για το έτος 2011 και τις παρεμβάσεις του για διάφορα προβλήματα των χωριών που αντιπροσωπεύει όπως είναι ο αποχαρακτηρισμός οικισμών από κατολισθήσιμους, ο επανακαθορισμός των αντικειμενικών αξιών, η σήμανση του οδικού μας δικτύου, η ανάδειξη των μονοπατιών, η προώθηση της μελέτης για την ανάδειξη του Πανταβρέχει, η αποπεράτωση του δρόμου Ψιανά – Καστανούλα.
Μετά ακολούθησε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης κ. Κώστας Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος και Γραμματέας της Ένωσης Γυναικών Ευρυτανίας κ. Ελένη Ζαγανιάρη και Βιργινία Μπλέντζα αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ρωσκάς κ. Λεωνίδας Μυζήθρας ενώ μηνύματα έστειλαν ο βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Γιαννακόπουλος που αφιέρωσε το κομμάτι του Συλλόγου στο Πανταβρέχει, « το οποίο αναδείξαμε και τόσα χρόνια φροντίζουμε για την ανάπτυξη και την προστασία του» όπως τόνισε στην ομιλία του ενώ ανήγγειλε ημερίδα το καλοκαίρι στα Ψιανά ή Ρωσκά ή Στουρνάρα με θέμα την πρόοδο της πορείας για την αξιοποίηση του Πανταβρέχει. Το φλουρί της πίτας συνοδευόταν από δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο Καρπενήσι στο ξενοδοχείο Ελβετία, προσφορά του Συνδέσμου Γυναικών Ευρυτανίας δια της προέδρου του κ. Ελένης Ζαγανιάρη.
Επίσης, στην εκδήλωση τιμήθηκαν με το Δίπλωμα του Συλλόγου τα ιδρυτικά μέλη του που βρίσκονται εν ζωή. Αυτά είναι: Πρασσάς Κωστας, Κοντοθανάσης Θεοφάνης, Μαντζής Παναγιώτης, Βράχας Νίκος, Ασημάκης Κώστας, Κατσιαρός Γεώργιος, Τσιπετός Νίκος, Κρέτσης Νίκος, Πανογιώργος Φώτιος. Ακόμα, επιδόθηκαν Έπαινοι στους πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές που κατάγονται από τα χωριά μας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια ή ΤΕΙ.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Συγκροτήθηκε  σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας που εκλέχθηκε στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Κυριακής 5/2/2012.
Η σύνθεση είναι:
Πρόεδρος: Γιαννακόπουλος Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Μπούρας Νίκος
 Γραμματέας: Ράπτης Αθανάσιος
Ταμίας: Γιαννακόπουλος Αλέκος
Μέλη:  Πουρνάρας Δημήτριος, Αντωνόπουλος Θεόδωρος, Κατής Σταύρος, Μπακατσιάς Σταμάτης, Παναγιωτόπουλος Κώστας.
Εν τω μεταξύ με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι 19 Φεβρουαρίου, στην Ταβέρνα ΧΩΡΙΟ, Βρανά 27 στο Νέο Ψυχικό και η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου, που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή .