Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Νέο ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Καρπενησίου


Την έγκριση αγοράς ασθενοφόρου γνωστοποιεί με επιστολή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Π.Α.Π. κ. Γιάννης Σπανουδάκης προς τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ευάγγελο Ξαρχά.

Με επιστολή του ΟΠΑΠ προς την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Ξαρχά, ανακοινώνεται η έγκριση αγοράς ασθενοφόρου.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Π.Α.Π. κ. Γιάννης Σπανουδάκης με την υπ’ αριθμ. Α/8405-30/3/2012 επιστολή του, ανακοινώνει στον κ. Ξαρχά πως έγινε δεκτό το υπ’ αριθμ. 12305/31.01.2012 αίτημά του, για έγκριση αγοράς ασθενοφόρου, ενώ του διευκρινίζει ότι με νεότερη επιστολή θα γίνει γνωστός και ο τρόπος προμήθειας του οχήματος.
Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεται:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μας, στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενέκρινε το με αριθμό πρωτοκόλλου 12305/31.01.2012 αίτημά σας, που αφορά στην αγορά ενός ασθενοφόρου. Με νεότερη επιστολή μας θα σας γνωστοποιηθεί ή διαδικασία προμήθειας του εν λόγω αυτοκινήτου».