Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΑΦΩΝ ΘΥΜΙΟ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ

κ. Μιχόπουλε, με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι επιμένετε και δίνετε μεγάλη έμφαση σε ένα θέμα, που δεν έχει τόση σημασία, ελάχιστη θα έλεγα μπροστά στα τεράστια και πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Δημοτική Αρχή στο Δήμο Αγράφων.
Ο ρόλος μιας τοπικής εφημερίδας κ. Μιχόπουλε, είναι να ενημερώνει το αναγνωστικό της κοινό, για τα συμβαίνοντα στον τόπο μας και όχι να δημοσιεύει οτιδήποτε και όποτε κάποιος το θέλει. Η δημοσίευση ενός κειμένου ή ενός ρεπορτάζ, απαιτεί, σωστή ενημέρωση και ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ, αυτό έπραξε και στην δική σας περίπτωση.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της διακονίας μας και αφού προηγήθηκε η απαιτούμενη σε τέτοιες περιπτώσεις διασταύρωση των όποιων στοιχείων είχαμε, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, δημοσιεύσαμε αυτούσια την από 28/8/2012 Γνωστοποίηση – Καταγγελία σας και ως οφείλαμε απαντήσαμε στο σχόλιό σας, για το ρόλο του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, που στο προηγούμενο φύλλο, δεν δημοσίευσε την καταγγελία σας, όπως εσείς θα επιθυμούσατε να γίνει.
Ως προς τι λοιπόν τόσος θόρυβος, για την μη δημοσίευση της επιστολής σας την ημέρα που εσείς θέλατε και γιατί τόση ταραχή, που αναφέρθηκε ότι συναντηθήκατε με τον κ. Τάτση. Καλά κάνατε και συναντηθήκατε. Δικό σας το πρόβλημα αν δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας, ότι δεν τα βρήκατε με τον κ. Τάτση. Κάποιες άλλες φορές όμως σε αντίστοιχες συναντήσεις τα βρίσκατε…
Όσον αφορά για τον ισχυρισμό σας κ. Μιχόπουλε, ότι ενώπιον συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων, ενός Προέδρου Κοινότητας και του ιερέα του χωριού, μας διαβάστε απόσπασμα από την καταγγελία σας και μας ενημερώσατε για τον Αριθμό Πρωτοκόλλου του εγγράφου σας, επ΄ αυτού κυριολεκτικά εκπλήσσομαι γιατί ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο και είναι κρίμα να επικαλείστε εσείς γεγονότα που δεν έγιναν. Για καλέστε κ. Μιχόπουλε τους προαναφερθέντες και ρωτήστε τους και από την απάντηση που θα πάρετε, πορευθείτε ανάλογα.
Αγαπητέ Αντιδήμαρχε, μετά από αυτή την εξέλιξη, οφείλω να σε ενημερώσω ότι από τούδε και στο εξής, θα πρέπει πολλά να αλλάξουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό σύντομα θα γίνει πράξη. Ως νέος άνθρωπος, αλλά και ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αγράφων, θεωρούσα ότι τα προβλήματα αυτού του τόπου, λύνονται με συνεργασία και πολλές θυσίες. Μετά απ΄ όλα αυτά διαπιστώνω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αυτό με συγκλονίζει. Τόσο η εν γένει παιδεία μου, όσο και η μακρόχρονη παρουσία μου στα κοινά του τόπου μέσα από το μάχιμο ρεπορτάζ, απαντούν στην επιστολή σας ως εξής: «κ. Μιχόπουλε αφοσιωθείτε στο ρόλο και το σπουδαίο έργο σας, που σας ανέθεσε ο Δήμαρχος Αγράφων και όχι οι συνδημότες μας και αφήστε τις επιστολές».

Με τιμή ΒΑΣΩ ΦΕΓΓΟΥΛΗ

ΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Δ/ντρια - ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ