Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Όνειρα Γυναικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας,  που είχε ως κύριο θέμα «Η γυναίκα σήμερα».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ιατρού, Ψυχιάτρου και Συγγραφέα κ. Γιώργου Δημόπουλου με τίτλο «Υγρά Όνειρα».
Το μυθιστόρημα "Υγρά όνειρα" μας περιγράφει τη συγκλονιστική ερωτική ιστορία της γυναίκας που χρωμάτισε τη ζωή της από το χάος των επιλογών της κι ονειρεύτηκε τη δικαίωση.
Η συναισθηματική της δόνηση δεν είχε κατάλληλο ψυχικό συντονισμό, την ώρα των σημαντικών αποφάσεων, κάτι που το πλήρωσε ακριβά.
Ένα πράγμα κατάλαβε καλά: Η αποπληρωμή των επιλογών της δεν γινόταν τώρα με τη "φυγή" ή μέσα από "όνειρα", αλλά με την ευθύνη της δικής της συμμετοχής στην απεμπλοκή από το φόβο της ματαίωσης και της απόρριψης. Προς την κατεύθυνση αυτή ανέλαβε δράση, επιστρέφοντας εκεί που άφησε, χωρίς τη θέλησή της, το "ένοχο" μυστικό της. Άραγε θα έβρισκε τη δικαίωση ή θα έχανε για πάντα τα νοτισμένα της με άρωμα ελπίδας, "υγρά όνειρα".
Ακόμη, μίλησαν επί του θέματος ο Χειρούργος Ορθοπεδικός και Συγγραφέας δρ. Γιάννης Λαφαζάνος και ο Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής δρ. Γιάννης Χοϊμές.
Την εκδήλωση συντόνισε ο διδάκτωρ Οικονομολόγος κ. Σεραφείμ Λιάπης, ενώ αποσπάσματα από το μυθιστόρημα διάβασαν οι επιστημολόγος κ. Κοκοτίνη Στεφανία και ο δρ. Γιάννης Λαφαζάνος.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 στις 8 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, υπό την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στην πρόεδρο κ. Λίτσα Πετροπούλου και στο ΔΣ του Συλλόγου για την άψογη διοργάνωση.