Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συνεχείς Συναντήσεις Κώστα Μπακογιάννη με Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων

Τον τελευταίο μήνα, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται και η τελευταία συνάντηση με τους εκπροσώπους από τα χωριά του Προυσού, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κύκλος και να καλυφθεί το σύνολο του Δήμου Καρπενησίου.

Οι συναντήσεις αυτές, αποτελούν μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Καρπενησίου, έτσι ώστε η Δημοτική Αρχή να έχει άμεση επαφή με τα προβλήματα και τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινότητας ξεχωριστά.
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, που τα οικονομικά του Δήμου έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό, οι λύσεις σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε όλο το Δήμο Καρπενησίου οφείλουν να είναι άμεσες και αποτελεσματικές.
Με περιορισμένους πόρους, ο Δήμος Καρπενησίου προσπαθεί να καλύψει ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών των Δημοτών και για το λόγο αυτό η στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους είναι επιβεβλημένη.
Στις συναντήσεις αυτές, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων το τεχνικό πρόγραμμα, τον προϋπολογισμό αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας, δίνοντας έμφαση στον εκχιονισμό κατά τη διάρκεια του χειμώνα.