Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Άγραφα-Άγιος Προκόπιος 2-1 - Δυσκολεύτηκε να φτάσει στο τρίποντο


Στις νίκες επέστρεψε ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, επικρατώντας στο γήπεδό του μαχητικού Αγίου Προκοπίου σε σκορ 2-1. Η ομάδα με τον Νίκο Τριανταφυλλόπουλο στον πάγκο και τον Ζαπαντιώτη να αγωνίζεται σε όλο το ματς, χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου, διατηρώντας έτσι το αήττητο της έδρας και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 32 πόντους.

Ο Άγιος Προκόπιος παρουσίασε στο γήπεδο μια αρκετά καλή εικόνα, δυσκολεύοντας κατά πολύ τον πρωτοπόρο. Έδειξε ότι αδικείται αρκετά από την βαθμολογική του συγκομιδή, καθώς κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτό το ματς. Η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου υποχώρησε στην 6η θέση, μένοντας στους 14 πόντους.
Ο Κατσαντώνης την ερχόμενη (16η) αγωνιστική αγωνίζεται ως τυπικά φιλοξενούμενος με τον Απεραντιακό, ενώ ο Άγιος Προκόπιος θα πραγματοποιήσει το ρεπό του.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Κόρνερ του Πλακιά από δεξιά, κεφαλιά του Γούλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
12΄: Από συνδυασμό των Ζαπαντιώτη-Γαλανού-Μάρκη, ο τελευταίος σέντραρε και το πλασέ του Μπισμπίκη πάνω στην κίνηση από κοντά πέρασε πάνω από το τέρμα του Λαθύρη.
14΄: Ο Νάσιος ελίχτηκε έξω από την περιοχή, δοκίμασε και το σουτ, που πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Καλύβα.
17΄: Εκτέλεση φάουλ του Ζαπαντιώτη από καλό σημείο κόντραρε στο κόρνερ και κατέληξε σε κόρνερ από το δεξί «Γ» του Λαθύρη. Ο Ζαπαντιώτης ανέλαβε την εκτέλεση από αριστερά, με την κεφαλιά του Μπισμπίκη να περνά μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αστέρα.
19΄: Ο Πλακιάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο προωθημένος Σιταράς έπιασε την κεφαλιά, η οποία έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των Αγράφων.
27΄: Ο Μάρκης τροφοδότησε τον Καλύβα Τ., που σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στην δεξιά γωνία του Λαθύρη και ψηλά (1-0).
38΄: Ο Ζαπαντιώτης έδωσε στον Καλύβα Τ., που πάσαρε κάθετα στον Γαλανό, ο οποίος σε θέση τετ α τετ μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
40΄: Μακρινό σουτ του Ζαπαντιώτη κατέληξε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαθύρη.
42΄: Εκτέλεση κόρνερ του Πλακιά από την δεξιά πλευρά, ο Σιταράς με κεφαλιά, η οποία κατέληξε αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα ισοφάρισε σε 1-1.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
54΄: Προσωπική προσπάθεια του Ζαπαντιώτη και πάσα στον Καλύβα Τ., ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Λαθύρης μπλόκαρε.
57΄: Ο Ζαπαντιώτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Καλύβας Τ. έκανε την κεφαλιά και ο Κόγιας από κοντά με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα με αρκετή τύχη στην δεξιά γωνία του Λαθύρη, κάνοντας το 2-1.
68΄: Απευθείας δυνατό σουτ του Τσάκνη εκτός περιοχής κατέληξε έξω από το δεξί «παραθυράκι» του Καλύβα.
71΄: Μάρκης-Κόγιας-Αθανασόπουλος-Γαλανός συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να σουτάρει μέσα από την περιοχή άουτ από το δεξί δοκάρι του Λαθύρη.
75΄: Ο Γούλας έκανε επέλαση από δεξιά, σέντρα ρε στον Νάσιο, που βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε καλή θέση, αλλά το σουτ του κατέληξε παράλληλα έξω από το τέρμα των γηπεδούχων.
89΄: Ο Καλύβας Τ. βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και αριστερά, σουτάροντας στην δεξιά εξωτερική πλευρά των δίχτύων του Αστέρα.
Συνθέσεις Ομάδων
Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος):  Καλύβας Γ., Θεοχάρης, Τσιγαρίδας(88΄ Σβερώνης), Αρκουμάνης, Κόγιας, Μπισμπίκης, Γαλανός, Καλύβας Τ., Μάρκης, Ζαπαντιώτης, Αθανασόπουλος
Άγιος Προκόπιος (Λάκης Αναστασόπουλος): Λαθύρης Γ.(Σ), Φούκας, Πλακιάς, Καρανταλής, Γκούρλιας, Σιταράς(76΄ Καλτσής), Τσάκνης Α.(87΄ Λαθύρης Δ.), Κρασιάς, Γούλας, Νάσιος, Σκύπι(63΄ Τσίπρας)
Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου, 1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, 2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)