Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Εκλογή Γενικού Γραμματέα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και περιοδεία Βουλευτών τον Ιούνιο στην Ευρυτανία

Εκλέχθηκε ο πρώτος Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από το Εθνικό Συμβούλιο(Ε.Σ.), το Εκλεγμένο όργανο του κινήματος στο πρώτο Ιδρυτικό Συνέδριο, ο πρώην βουλευτής Σπύρος Γαληνός.
Επίσης εξελέγησαν τα επτά αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Δεοντολογίας και της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου με στελέχη του Ε.Σ. μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, εξασφαλίζοντας με τις εσωκομματικές μας διαδικασίες, την απόλυτη εκπροσώπηση της βάσης στα ανώτερα και ανώτατα όργανα του κινήματος μας!


Στα πλαίσια αυτής της πρώτης πανηγυρικής συνεδρίασης του Ε.Σ. αποφασίσαμε επίσης να παράσχουμε απόλυτη στήριξη σε κάθε ελληνική οικογένεια και κάθε ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση από την καταιγίδα των πλειστηριασμών που ετοιμάζουν οι συγκυβερνήτες της εξαθλίωσης μας σε απόλυτη συνεργασία με τις δυνάμεις κατοχής και τους τραπεζίτες!
Θα είμαστε παντού και θα σταματήσουμε κάθε προσπάθεια η απόπειρα κατάσχεσης Ελληνικής κατοικίας!  Το κεραμίδι, η κατοικία του Έλληνα είναι ιερή και όσια!
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Τέλος ο Πολιτευτής του νομού και μέλος του Ε.Σ. Κωνσταντίνος Ι Μπακόλας είχε πολύωρη συνεργασία με τον Αρμόδιο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο για θέματα Ευρυτανίας και Βουλευτή Επικρατείας κο Τέρενς Κουίκ και την Αρμόδια τομεάρχη Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Βουλευτή Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή και αποφασίστηκε η περιοδεία των 2 βουλευτών και του πολιτευτή Ευρυτανίας στο Νομό μας δίδοντας έμφαση στα ξεχασμένα χωριά της Ευρυτανίας μας, μέσα στον Ιούνιο σε ημερομηνία που σύντομα θα δοθεί στην δημοσιότητα.