Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πως ένα στέγαστρο στη Βίνιανη έγινε ποιμνιοστάσιο

Όπως μας καταγγέλλει ο Τοπικός Πρόεδρος Βίνιανης κάτοικος του χωριού Π.Μ. έχει καταπατήσει δημόσιο χώρο και επιπροσθέτως προχώρησε σε επέκταση και παραποίηση στεγάστρου, με αποτέλεσμα να το οικειοποιηθεί προς ίδιον όφελος, στην τοποθεσία «Ανάθεμα κατά στα Λατομεία».
Στα έγγραφα που μας προσκόμισε φαίνεται η εντολή αποβολής του από το Δήμο καθώς και η εισαγγελική παραγγελία προς το Α.Τ. Κερασοχωρίου (την 3/4/2013).



Παρά τις προσπάθειες του τοπικού Προέδρου ο ιδιώτης εξακολουθεί να παραβιάζει το δημόσιο χώρο με την κάλυψη μάλιστα του Δημάρχου, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος Π.Μ., στον ιδιώτη είχε δοθεί προσωρινή προφορική άδεια χρήσης δύο μηνών από τον πρώην Αντιδήμαρχο Αγράφων κο Μιχόπουλο Ευθύμιο. Επειδή όμως στο Δήμο Αγράφων φαίνεται πως εφαρμόζεται κατά κόρον ο κανόνας «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» για τα καταγγελλόμενα έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια και το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.  Ο τοπικός Πρόεδρος παρακαλεί κάθε αρμόδια Αρχή να επιληφθεί του θέματος.
Τέλος να σημειωθεί ότι το έγγραφο του Δήμου Αγράφων προς τον κάτοικο της Βίνιανης δεν υπογράφεται από τον Δήμαρχο ή κάποιον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αλλά από τον Πρόεδρο του χωριού!!!