Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΑΣΟΥΣ 2014 18 Ιουλίου - 31 Αυγούστου εκδηλώσεις - γιορτές - μουσική και χορός σε όλον το Δήμο Καρπενησίου -28 Ιουλίου ο Γιώργος Τσαλίκης στο Καρπενήσι

28 Ιουλίου ο Γιώργος Τσαλίκης στο Καρπενήσι 

Για περισσότερο από 1 μήνα και συγκεκριμένα από τις 18 Ιουλίου έως στις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν για ακόμη μια χρονιά οι Γιορτές Δάσους στο Δήμο Καρπενησίου. 
Φεστιβάλ Εν Όρεσι, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των φετινών Γιορτών Δάσους. 
Αν και το επίσημο πρόγραμμα των Γιορτών αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από το Δήμο Καρπενησίου την επόμενη εβδομάδα, σήμερα σας έχουμε μερικές από τις συναυλίες που θα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν. 
Στις 28 Ιουλίου ο Γιώργος Τσαλίκης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην πλατεία Καρπενησίου. Στον ίδιο χώρο την 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των κυριών Λένα Αλκαίου, Πένυ Ξενάκη και Μαρία Κανελλοπούλου. 
Στις 10 Αυγούστου και υπό το φως της Πανσέληνου στις Κορυσχάδες η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους επιτυχίες, ενώ στις 26 Αυγούστου στην πλατεία του Προφήτη Ηλία θα τραγουδήσουν μεγάλες επιτυχίες ο Δημήτρης Μπάσης και η Νάντια Μπουλέ. 
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Καρπενήσι το τριήμερο 16-17-18 Ιουλίου. 
Το τριήμερο 16-17-18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος το φεστιβάλ Εν Όρεσι. Αν και τα περισσότερο ονόματα που θα απολαύσουμε στο φεστιβάλ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από το Δήμο Καρπενησίου, αυτά που έχουν κλείσει μέχρι σήμερα και είπαν το ναι είναι ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και οι: Active Member, Razastarr, Rodney P. & DJ Skitz, Νικήτας Κλιντ & Fleck, Βαβυλώνα, Ταφ Λάθος, Noova Groova, Ground Zero, Στιχοπλοκες, Normatraxx Sessions. 
Οι διοργανωτές των γιορτών μας δήλωσαν πως φέτος κατάφεραν να ρίξουν το κόστος των εκδηλώσεων, ενώ σχεδόν σε όλα τα χωριά θα γίνουν εκδηλώσεις. 
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το Δήμο Καρπενησίου.