Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Τα παιδιά τραγούδησαν για τα παιδιά Μια συγκινητική συναυλία για το Χαμόγελο του Παιδιού

Την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου η μουσική εκδήλωση «τα Παιδιά τραγουδούν για τα Παιδιά» από μαθητές μουσικής.
Στην εκδήλωση αυτή έδωσαν το παρών ο γενικός γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Καμμιλάτος Χρήστος, καθώς και η κυρία Σταθοπούλου Πηνελόπη, βοηθός του Προέδρου του οργανισμού κυρίου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου.

Παράλληλα, με την παρουσία τους μας τίμησαν το ζεύγος Καλλιάνη, Φίλιππος και Μαίρη, εθελοντές του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με δραστηριοποίηση στην Ευρυτανία καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. Πιο συγκεκριμένα:
Η κα. Κανέλλου Έλενα από το ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Καρπενήσι», η κα Πετροπούλου Λίτσα πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Ευρυτανίας, η κα. Τριανταφύλλου Μαρία πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής και άλλα πολλά μέλη του συλλόγου, ο κ. Σκλαπάνης Ταξιάρχης δημοτικός σύμβουλος, ο ιερεύς Γεώργιος Χρυσαφογιώργος του ιερού ναού  Ευρυτάνων Αγίων και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες του τόπου.
Στην εκδήλωση τραγούδησε αφιλοκερδώς ο Ευρυτάνας μουσικός και τραγουδιστής κ. Μαλάτος Χρυσόστομος , που παρά το δύσκολο πρόγραμμά του κατόρθωσε να συμμετέχει στην εκδήλωση. Στην εκδήλωση, επίσης αφιλοκερδώς συμμετείχαν οι μουσικοί, κ. Καραγιάννης Κωνσταντίνος ντραμς,  κ. Τσόγκας Ιωάννης στο μπάσο καθώς και οι κυρίες Μαρία Βάγγια  και  Βασιλική Νεφέλη Παπαδοπούλου που υποστήριξαν το μουσικό πρόγραμμα με την φωνή τους.
Καθοριστική υποστήριξη στη διοργάνωση της εκδήλωσης προσέφεραν οι κυρίες Πλουμίδη Ειρήνη, Δασκαλάκη Αντωνία, Αντιγόνη Παπαγεωργίου και Βασιλική Λάππα, που ανέλαβαν την εξυπηρέτηση του κοινού στην είσοδο χώρου.
Η μουσική παράσταση υποστηριζόμενη από μαθητές μουσικής των δασκάλων Συγγούνη Ιωάννη, Δημητρίου Καβατζόπουλου και Πουλοπούλου Γεωργίας , έκανε αναφορά στην ελληνική και ξένη ροκ, μικρό αφιέρωμα σε ελληνική μουσική και έκλεισε αυλαία με τον κύριον Μαλάτο και τους υπόλοιπους συντελεστές με ένα μήνυμα αγάπης , το τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Άνθρωπε αγάπα»και μας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα αποδοθούν από τους ίδιους τους μαθητές σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του μήνα Ιουλίου.«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά που συμμετείχαν, τους παρέδωσε επαίνους καθώς και αναμνηστικά βραχιολάκια.

Υπεύθυνη εκδήλωσης
Κοκκίνη Κατερίνα