Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πρώτη εκδρομή – απόδραση της ΑΛΑΚ για το 2010


Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους και τα μέλη της έμεινε η ΑΛΑ Καρπενησίου, πραγματοποιώντας την πρώτη εκδρομή της για το 2010.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 8 & 9 Μαΐου, η Αγωνιστική Λέσχη απόδρασε από το νομό με προορισμό την Άρτα - Ιωάννινα - Μπουραζάνι - Μέτσοβο - Καλαμπάκα. Επισκέφτηκαν το Περιβαλλοντικό Πάρκο Μπουραζάνι, το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Κέρινα Ομοιώματα, Παύλος Βρέλλης και την Ιερά Μονή Μολυβδοσκέπαστης.
Στην εκδρομή συμμετείχαν Φίλοι και Μέλη της λέσχης από Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Αττική και Αχαΐα και διένυσαν με τα αυτοκίνητά τους 652 Χιλιόμετρα δρόμου και εικόνων. Για άλλη μία φορά η Ελλάδα εμφάνισε τις κρυμμένες ομορφιές της και η Α.Λ.Α.Κ. ήταν παρούσα. Ιδιαίτερα στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Μπουραζάνι όπου το ζωικό και το φυτικό βασίλειο ανέδειξε το μεγαλείο της φύσης.
Η Α.Λ.Α.Καρπενησίου για άλλη μία φορά θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη δραστηριότητα της Λέσχης.