Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δημήτρης Τάτσης Δήμαρχος Αγράφων: «οι δηλώσεις του κ. Καρανίκα (για την έδρα) είναι εκ του πονηρού και άνευ αντικρίσματος»


Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αγράφων κ. Δημήτρη Τάτση στα λεγόμενα του Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Ηλία Καρανίκα περί πρότασης του πρώτου για μεταφορά της έδρας από τη Δυτική Φραγκίστα στο Κερασοχώρι. Συγκεκριμένα ο κ. Καρανίκας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η μεγάλη διαφορά της νίκης του κ. Τάτση οφείλεται και στο γεγονός της χωροθέτησης της έδρας του νέου δήμου στο Κερασοχώρι, δήλωσε ότι «ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγράφων είχε ταχθεί υπέρ του Κερασοχωρίου, αλλά το απέκρυψε προεκλογικά»
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο κ. Τάτσης έδωσε τη δική του απάντηση, αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Καρανίκα ότι οι ισχυρισμοί του αυτοί εκτός χρόνου και εκ του πονηρού. Μάλιστα διευκρίνισε στην εφημερίδα μας ότι ποτέ δεν πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Απεραντίων τέτοια απόφαση που να σχετίζεται με το Κερασοχώρι ή την Φραγκίστα. «Ουδέποτε υπήρξε απόφαση του Δήμου Απεραντίων για τέτοιο ζήτημα και καμία προσωπική μου δήλωση για μεταφορά της έδρας», τόνισε με έμφαση στον Ε.Π. ο κ. Τάτσης και συμπλήρωσε. «Η μόνη απόφαση που υπήρξε ήταν να γίνει συγχώνευση των δήμων Απεραντίων και Ασπροποτάμου σε έναν δήμο με έδρα την Γρανίτσα. Οι δηλώσεις του κ. Καρανίκας είναι εκ του πονηρού και ως εκ τούτο άνευ αντικρίσματος αλλά και κατόπιν εορτής και ο νοών νοείτω»!!!
Το θέμα αυτό ως γνωστόν, έχει ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό την κοινή γνώμη και τα αποτελέσματα από τους χειρισμούς «εισπράχθηκαν» στις περασμένες εκλογές. Αν όμως ο Βουλευτής έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο κ. Τάτσης και το Δ.Σ. Απεραντίων πήραν τέτοια απόφαση, (όπως πήρε και το Δ.Σ. Αγράφων) καλό είναι να τα δώσει στην δημοσιότητα, για να λάμψει η αλήθεια.