Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας


Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρπενησίου ευχαριστεί τους συνδημότες που στήριξαν με την ψήφο τους τη συμμετοχή του συνδυασμού μας στις εκλογές. Η συνέπεια λόγων και έργων επί δεκαέξι έτη της δημοτικής μας ομάδας, οδήγησε τους πολίτες να μας εμπιστευθούν και πάλι, δίνοντας μας αυτή τη φορά τη δυνατότητα εκπροσώπησης με δύο συμβούλους, γεγονός ενθαρρυντικό και σημαντικό για την δημοτική ομάδα μας χωρίς ωστόσο να θεωρούμε πως η διαδρομή μας στην αυτοδιοίκηση δικαιούταν ευρύτερης ακόμα αποδοχής.
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να αξιολογηθεί, πέραν από ένας βασικός σταθμιστής του αποτελέσματος, και ως στάση των πολιτών στις πολιτικές εξελίξεις. Η αποχή άγγιξε το 48%, η μαζική απόσταση από τις κάλπες που καταδεικνύει την απαξίωση για τους πολιτικούς, την πολιτική και την άρνηση του μέσου ψηφοφόρου να λάβει θέση και να εκφραστεί μέσω του δικαιώματος του εκλέγειν. Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία εμφάνισαν μια τάση πόλωσης στις κομματικές δυνάμεις εν όψει της οικονομικής κρίσης, καταδεικνύοντας μια ανοχή στις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κατάσταση αυτή.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία δεσμεύεται να παραμείνει πιστή στις αρχές της, να ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση και να συμμετέχει στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης και τις σημαντικές αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής με γνώμονα το κοινό όφελος και τη βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητας της πόλης και των χωριών μας. Πάντα στο πλευρό και τη διάθεση κάθε συνδημότη μας, για το κοινό συμφέρον και όχι για τα προσωπικά συμφέροντα.

Ευχαριστήρια Επιστολή του υποψηφίου
δημάρχου Καρπενησίου Ντίνου Μπομποτσιάρη

“Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρπενησίου» θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες της πόλης και των χωριών που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, πίστεψαν στο πρόγραμμά μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε για μια ακόμη τετραετία στο δημοτικό συμβούλιο του Καλλικρατικού δήμου Καρπενησίου.
Η εκπροσώπησή μας διευρύνθηκε σε δυο δημοτικούς συμβούλους, γεγονός που αυξάνει τις ευθύνες μας και μας δίνει δύναμη να υπερασπιστούμε με περισσότερη θέρμη τις θέσεις και τις απόψεις μας. Δεσμεύομαι τόσο εγώ προσωπικά όσο και το σύνολο της δημοτικής μας ομάδας να εξακολουθήσουμε με συνέπεια και ήθος να υπηρετούμε τη θέση μας αυτή, με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες του Δήμου και των πολιτών, πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες.
Επιπλέον οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας και στήριξαν με το προσωπικό τους αγώνα την προσπάθεια αυτή, χωρίς ιδιοτελή κίνητρα, παρά μόνον με τη διάθεσή τους για αλλαγή σ’ αυτόν τον τόπο και άρνηση προς τους κομματικούς και προσωπικούς μηχανισμούς.
Εύχομαι η νέα Δημοτική αρχή να επιτύχει σε αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά. Εμείς θα είμαστε δίπλα στη δημοτική αρχή όταν οι θέσεις της είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά δυναμικά απέναντί της όταν οι αποφάσεις και ενέργειές της δεν εξυπηρετούν το γενικό καλό του δήμου”.

Μετά τιμής
Ντίνος Μπομποτσιάρης
Επικεφαλής
Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρπενησίου