Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ - ΒΕΛΟΥΧΙ 0-3 Πήγε το αυτογκολ σύννεφο


Εύκολο απόγευμα πέρασαν οι πρωτοπόροι του τοπικού μας πρωταθλήματος, το περασμένο Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στην Παλαιοκατούνα, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα Αγίου Προκοπίου με σκορ 3-0. Το συγκρότημα του Γιάννη Ελεφάντη, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, πήρε ένα ακόμη τρίποντο στην προσπάθεια που καταβάλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μέχρι την λήξη του φετινού μαραθωνίου.
Βέβαια τα περισσότερα γκολ των νικητών τα πέτυχαν οι γηπεδούχοι, που φρόντισαν μάλιστα με δυο αυτογκολ να ξεκουράσουν τους επιθετικούς του Βελουχιού, που έτσι και αλλιώς δεν έδειξαν και πολύ ορεξάτοι στον αγώνα αυτό.
Το Βελούχι ξεκίνησε τον αγώνα με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Κολοκώτσιου, ο Αναστασόπουλος στην προσπάθειά του να αποκρούσει σουτ προς την εστία της ομάδας του, με κεφαλιά «κρέμασε» τον τερματοφύλακά του κάνοντας έτσι με αυτογκολ το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Το Βελούχι μετά το γκολ αυτό, πήρε για τα καλά τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να κάνει την μεγάλη φάση για ένα δεύτερο τέρμα. Ωστόσο όμως πάλι σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-2, όμως η κεφαλιά του πολύπειρου Πάτρου σταμάτησε στο δοκάρι του Κολοκώτσιου. Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να ισορροπήσουν τον αγώνα, όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Ρεσίτη, για την ισοφάριση.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Πάτρου είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ και στο 44΄ η ατυχία για τους γηπεδούχους ξεπέρασε κάθε όριο, καθότι με νέο αυτογκολ του Νταλαφούρα, το Βελούχι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0.
Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το 2ο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, με το εις βάρος του 2-0, παρότι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν έτσι στο παιχνίδι κάτι τέτοιο δεν μπόρεσαν να το πετύχουν. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, έχοντας την σιγουριά του υπέρ τους σκορ, έδωσαν περισσότερο βάρος στην αμυντική τους γραμμή και με σποραδικές επιθέσεις αναζητούσαν ένα τρίτο γκολ. Στο 49΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε όχι στο δυνατό σουτ του Γαλανού, ενώ στο 57΄ ο Κολοκώτσιος έκανε μεγάλη απόκρουση σε εξ΄ επαφής σουτ του Μπόνια. Στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων μπορεί να καταγραφεί ακόμη και ένα καλό σουτ του Γενιτσαρόπουλου, που έφυγε άουτ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 3ο γκολ στο 90΄ με τον Κουτσουπιά, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ: ΚΟΛΟΚΩΤΣΙΟΣ, ΚΟΥΡΛΟΣ, ΠΛΑΚΙΑΣ, ΤΣΑΚΝΗΣ, ΝΤΑΛΑΦΟΥΡΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΣΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΤΣΑΣ, ΚΩΣΤΗΣ, ΚΟΝΔΥΛΗΣ.
ΒΕΛΟΥΧΙ: Δ. ΡΕΣΙΤΗΣ, ΠΟΛΥΤΣΕΡΗΣ, ΣΥΓΚΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΚΡΑΣΙΑΣ, Κ. ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Β. ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ, Κ. ΜΠΟΝΙΑΣ, Χ. ΧΟΝΤΟΣ, Π. ΓΑΛΑΝΟΣ, Ρ. ΠΑΤΡΟΥ, Ι. ΦΛΩΡΑΚΗΣ. Διαιτητής ήταν ο Πέτρος Σκεπετάρης.