Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΡΑΦΑ – ΚΡΕΝΤΗ 3-4 Τεράστια νίκη για την Κρέντη με οδηγό τον πολύπειρο Δημήτρη Τσιγαρίδα


Ποδαρικό για το 2011, με σπουδαία εκτός νίκη, έκανε η Κρέντη επικρατώντας των Αγράφων με σκορ 4-3, σε ένα ματς με πολλά γκολ και αρκετές φάσεις.
Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας στην σύνθεσή της τον Δημήτρη Τσιγαρίδα, ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή, με τεράστιες δυνατότητες, που εμπνέει με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, πήραν ένα μεγάλο τρίποντο, ιδιαίτερα σημαντικό στην προσπάθεια που καταβάλουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι, μακριά από το γνώριμο καλό τους πρόσωπο, που μας είχαν συνηθίσει πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, αιφνιδιάστηκαν από την καλά στημένη Κρέντη και έτσι γνώρισαν μια απροσδόκητη ήττα, που δεν φαίνεται όμως να δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα στην ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου, όσον αφορά την υπόθεση, πρόκριση στην τετράδα.
Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της αναμέτρησης, το πάθος των φιλοξενούμενων, που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και η διάθεση τους για καλό ποδόσφαιρο. Είναι γεγονός ότι η Κρέντη διαθέτει ικανότατους ποδοσφαιριστές, παρότι η ομάδα μέχρι τώρα δεν πήρε τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Η προσθήκη του Δημήτρη Τσιγαρίδα θεωρείται σημαντική και η συνέχεια αναμένεται καλύτερη, αρκεί να υπάρξει διάρκεια.
Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 7΄ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Βαγγέλη Μάκκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καλύβα, μετά την ωραία ασιστ του Δημήτρη Τσιγαρίδα. Οι γηπεδούχοι άργησαν να αντιδράσουν, δημιουργώντας την πρώτη τους καλή ευκαιρία με την συμπλήρωση του ημιώρου με τον Κώστα Καλύβα να μην μπορεί να ισοφαρίσει. Ωστόσο όμως δυο λεπτά αργότερα με τον Μάρκη τα Άγραφα έφεραν το ματς στα ίσια δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι και η Κρέντη στο 36΄ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπισμπίκη, ενός πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή, από τα καλύτερα ταλέντα του ευρυτανικού ποδοσφαίρου.
Το ημιχρόνιο ολοκληρώθηκε με δυο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.
Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Ηλιάδη να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δυο ομάδες να δίνουν περισσότερο βάση στην αμυντική τους γραμμή.
Από το 75΄ όμως και μετά το παιχνίδι πήρε άλλη μορφή. Στο 78΄ η Κρέντη με τον Κόκοτο πέτυχε το 3-2 για την ο μάδα του και κλείδωσε ουσιαστικά την νίκη στο 89΄ με το υπέροχο γκολ του Γ. Βούρτσα που μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμ ούς έγραψε το 4-2 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις σε 4-3, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ανατρέψουν της εις βάρος τους διαμορφωθείσα κατάσταση.
Γενικά θα λέγαμε ότι η νίκη της Κρέντης κρίνεται δίκαιη και η όλη της παρουσία θετικότατη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η παρουσία του Δημήτρη Τσιγαρίδα, θα δημιουργήσει άλλο κλίμα στην ομάδα που θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια. Τα ‘Αγραφα, χωρίς τον Γουλέτα, θα πρέπει να κάνουν σημαντικές διορθωτικές κινήσεις, γιατί με τέτοιες εμφανίσεις, πολλά μπορούν να συμβούν.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
7΄ Ο Τσιγαρίδας πάσαρε στον Μάκκα Ε αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Κρέντης 0-1
25΄ Ο Ζωχάκης εκτέλεσε φαουλ βρήκε τον Ηλιάδη και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ
30΄ Ο Καλύβας Κ σούταρε μέσα από την περιοχή της Κρέντης μπλόκαρε Ντάλλας Α
31΄ Γυριστό σουτ του Ηλιάδη μέσα από την περιοχή άουτ
32΄ Σουτ του Μάρκη μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 1-1
36΄ Ο Μπισμπίκης εκτέλεσε απευθείας φαουλ ασθενής απόκρουση του Καλύβα Γ με την μπάλα να πηγαίνει στον Μάκκα Ε ο οποίος σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-2
40΄ Σουτ του Πατρώνη μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων άουτ
43΄ Σέντρα του Καλύβα Κ βρήκε τον Θεοχάρη αυτός σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ
45΄ Ο Ζωχάκης εκτέλεσε κόρνερ βρήκε τον Ηλιάδη ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ
Β΄ Ημίχρονο
50΄ Ο Ηλιάδης εκμεταλλευόμενος το λάθος του Ντάλλα Α πήρε την μπάλα και σούταρε σε κενό τέρμα κάνοντας το 2-2
78΄ Από λάθος της άμυνας σουτ του Κόκοτου μέσα από την περιοχή των Αγράφων η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-3
79΄ Σέντρα του Βούρτσα στο Μάκκα σουτ μέσα από την περιοχή άουτ
82΄ Κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Ντάλλα Ν με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ
84΄ Σουτ του Κατή έξω από την περιοχή άουτ
89΄ Σέντρα του Ντάλλα Ν βρήκε τον Βούρτσα Γ και αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι 2-4
90΄ Σουτ του Γατή Β μέσα από την περιοχή 3-4
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Άγραφα: Καλύβας Γ, Ζωχάκης, Πατρώνης, Γατής Δ (Μάκκας Β), Κατής, Μπουμπουρής, Μάρκης, Ηλιάδης, Γατής Β, Καλύβας Κ, Θεοχάρης (Τσιγαρίδας Ι)
Κρέντη: Ντάλλας Α, Μπύρος Ε, Μπύρος Σ, Περούλας, Κόκοτας, Καστάνης, Μπισμπίκης, Μάκκας Ε (Τσέτσος), Τσιαγαρίδας Δ, Βούρτσας Γ, Βούρτσας Ν (Μάκκας Κ).