Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Μήνυμα νίκης 
και από τους
ετεροδημότες της Αθήνας 


Από τους ετεροδημότες της Αθήνας στάλθηκε το μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και στο Νομό Ευρυτανίας. Την προηγούμενη Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, στο Κέντρο Ρουμελιωτών στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία των υποψηφίων βουλευτών Ευρυτανίας με τη ΝΔ, παρουσία εκλεκτών φίλων και αρκετών υποστηρικτών, οι οποίοι έστειλαν το μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και στην Ευρυτανία.

Οι ομιλίες του κ. Χρήστου Αρμάγου, του Κώστα Κοντογεώργου και του Φώτη Κουλαρμάνη είχαν κοινή διαπίστωση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας και με την ψήφο του Ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου, μπορεί και πρέπει αυτοδύναμα να κυβερνήσει την Ελλάδα, όσο για τον τόπο μας την Ευρυτανία η μόνη επιλογή για να φύγουμε από το χθες, είναι να στείλουμε στη βουλή των Ελλήνων Νεοδημοκράτη βουλευτή.
Κλείνοντας να σας υπενθυμίσουμε ότι η κεντρική ομιλία των υποψηφίων της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012, στις 7 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.
ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φίλες και Φίλοι Ευρυτάνες, οι εκλογές της 6ης Μαΐου, οι κρισιμότερες που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, μπορούν να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία καθαρή εντολή διακυβέρνησης.
Την έχει ανάγκη η χώρα και οι πολίτες είναι οι πρώτοι,  που το διαισθάνονται.Είναι στο χέρι όλων μας να φύγουμε με αποφασιστικότητα μπροστά.
Να απελευθερώσουμε δυνάμεις αυτού του τόπου με ένα νέο μοντέλο Διακυβέρνησης.
Με ένα νέο μοντέλο Ανάπτυξης για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες. Σκεφτείτε, στις 7 Μαΐου σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ξυπνήσουμε. 
Όσο αναφορά τον τόπο μας την Ευρυτανία, χρειάζεται αλλαγή σελίδας για να φύγουμε από το χθες.
Με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και όχι προσωπικών φιλοδοξιών, φεύγοντας από την λογική της χαμένης ψήφου, η ψήφο μας, έχει ιδιαίτερη σημασία.
Η Ευρυτανία εκλέγει έναν βουλευτή ,και αυτός πρέπει να είναι από την παράταξη που αύριο θα αναλάβει την διακυβέρνηση τη χώρας μας, για να έχει ο τόπος μας δυνατή και καθαρή φωνή στην επομένη βουλή.
Για αυτό η Νέα Δημοκρατία ζητά τη δική σας ισχυρή εντολή για να υπάρχει πολιτική σταθερότητα.
Για να έχουμε φωνή  Δυνατή, για να διαπραγματεύεται στο εξωτερικό και να ενεργεί γρήγορα και αποφασιστικά στο εσωτερικό.
Δώστε στη Νέα Δημοκρατία, την δύναμη ενός Έθνους για να κερδίσουμε τη μάχη της Πατρίδας.
Γιατί η Ελλάδα μπορεί!
Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!
Η Ευρυτανία θα τα καταφέρει!