Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Υπέροχη βραδιά μπαλέτου, με ρεσιτάλ χορού από την Σχολή του Nicola Gabriel
















Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το πολιτιστικό και καλλιτεχνικό δρώμενο, της χρονιάς με την υπογραφή  του διακεκριμένου Nicola Gabriel, που μας χαρίζει κάθε χρόνο άπειρες εικόνες πολιτισμικού κάλους.
Την περασμένη Τετάρτη το Καρπενησιώτικο κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις χορογραφίες της σχολής του διακεκριμένου χορευτή Nicola Gabriel, σε μια μοναδική βραδιά χορού και δημιουργίας. Δίπλα στο διακεκριμένο χορογράφο και δάσκαλο χορού, η κόρη του Δανάη αλλά και η Κατερίνα Σερετάκη, που επιμελήθηκε την παρουσίαση της βραδιάς, ήταν συγκλονιστικές.
 Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της σχολής όπου μάγεψαν το κοινό με την προσπάθειά τους να το εντυπωσιάσουν.
Ξεχωρίσαμε στο μπαλέτο την Καλιόπη Τρίκα-κλασικό, την Βάλια Τσούνη-κλασικό, τις Έμη Τσιτούρη- Ελένη Τουκαρά - Νικολέτα Φεγγούλη-κλασικό και την Νίνα –Λουκία Χατζηνικολάου- κλασικό
Επίσης εντυπωσίασαν με την παρουσία τους οι κυρίες Ελένη Βλάχου, Αλεξάνδρα Δήμα, Φώφη Δήμα, Αθηνά Δημητροπούλου, Κωνσταντίνα Παπαροϊδάμη, Φωτεινή Ράικου- Νούλα, που παρακολούθησαν το πρόγραμμα pilates, στην σχολή του Nicola Gabriel. 
Η πραγματική σταρ της βραδιάς, η Δανάη Gabriel, η οποία μάγεψε το κοινό με το χορευτικό της σόλο και τη θεσπέσια χορογραφία της, αλλά και την θέλησή της να ασχοληθεί με κάτι δημιουργικό και ταυτοχρόνως πιο καλλιτεχνικό …και τα κατάφερε !!!      
Συνοψίζοντας να αναφέρουμε πως τέτοιου είδους βραδιές είναι πέρα από καλλιτεχνικές και ταυτόχρονα ένα βήμα να καταλάβουμε πόσο στηριζόμαστε σαν άνθρωποι από τον πολιτισμό και αυτός μας στηρίζει. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να επιβραβεύουμε τον σκοπό της τέχνης και του πολιτισμού, και όχι να απομονώνουμε τέτοιου είδους παραστάσεις, λόγω της ξεροκεφαλιάς ή της ιδιοτροπίας μας, όπως κάνουν οι περισσότεροι πολίτες μας.  Ι. ΛΕΡΗΣ