Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δωρεά λαμπτήρες στο Δήμο Καρπενησίου από γερμανική εταιρεία

Στη δωρεά λαμπτήρων στο Δήμο Καρπενησίου, για τη φωταγώγηση της πλατείας του Ξηριά, κάτω από το νέο Δημαρχείο, προχώρησε γερμανική εταιρεία. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Μίλτος Κουτσανδρέου βρέθηκε στην ευρυτανική πρωτεύουσα
και σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον ενημέρωσε για την απόφαση της εταιρείας, να επιλεγεί το Καρπενήσι, μετά από προσωπική επιλογή του ιδίου, για να φωταγωγήσουν την πλατεία.
Όπως μας δήλωσε ο κ. Κουτσανδρέου η αγάπη που έχει για το Καρπενήσι, το οποίο θεωρεί νέα του πατρίδα, τον οδήγησε στην επιλογή της πόλης, στην οποία η εταιρεία HeLa, προσέφερε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και οικονομίας, συνολικού κόστους 8.000 ευρώ περίπου.
Με την τοποθέτηση των συγκεκριμένων λαμπτήρων ο Δήμος θα κερδίσει χρήμα και στην κατανάλωση ρεύματος, καθώς ο κάθε λαμπτήρας καταναλώνει 17W και φωτίζει το ίδιο με ένα άλλο αντίστοιχο λαμπτήρα που καταναλώνει 60W.
Από την πλευρά του ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε θερμά τόσο με τον κ. Κουτσανδρέου, όσο και με την εταιρεία HeLa, για την ευγενική τους αυτή χειρονομία και δήλωσε πως εάν όλα πάνε καλά η συνεργασία των δυο πλευρών θα έχει και συνέχεια.