Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ Ο Νίκος Στασινός παραμένει στην θέση του Αστυνομικού Δ/ντη

Ο Νίκος Στασινός  παραμένει στην θέση του Αστυνομικού Δ/ντη  με τον Βαθμό του Ταξιάρχου ενώ στη θέση του υποδ/ντη τοποθετήθηκε ο Αστ. Δ/ντης Παναγιώτης Παπαρούπας
Οι αστυνομικοί διευθυντές στους 5 νομούς  της Στερεάς


Ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με τις τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών.

Στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, όπως είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο φύλλο μας παραμένει ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής ο Ταξίαρχος Απόστολος Κασκάνης, ενώ στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετακινήθηκε ο μέχρι χθες αστυνομικός διευθυντής Βοιωτίας Κώστας Τουρκοχωρίτης. Στη Γ.Α.Δ.Π.Σ.Ε. παραμένουν, ως διευθυντές επίσης, ο Χρήστος Σταυρογιάννης και ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Στην Ευρυτανία στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή παραμένει ο Νίκος Στασινός, ο οποίος προήχθη σε Ταξίαρχο, ενώ καθήκοντα υποδιευθυντή αναλαμβάνει ο Αστυνομικός διευθυντής Παπαρούπας Παναγιώτης.

Στη Φθιώτιδα Αστυνομικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Κώστας Νικολάου (φώτο). Το επιτελείο της Α.Δ. Φθιώτιδας πλαισιώνουν οι διευθυντές: Γρηγόρης Τσιμιτσέλης (Α΄), Νίκος Κουτσούλης (Β΄), Θωμάς Ράμμος (Γ΄), Χρήστος Γκανίδης (Δ΄).

Στη Βοιωτία καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Ηλίας Βανάκας, που υπηρετούσε στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/Υ.ΜΕ.Τ., επίσης στην Α.Δ. Βοιωτίας ο Στέφανος Λακούδης θα είναι διευθυντής (Α΄) και Νίκος Γεωργακόπουλος διευθυντής(Β΄), ενώ την ευθύνη της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θηβών αναλαμβάνει ο διευθυντής Μιχάλης Πάππος.

Στην Εύβοια ο μέχρι χθες Αστυνομικός Διευθυντής Μανώλης Γρηγοράκης μετακινείται στη Γ.Α.Δ.Α και καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Γκάιντας. Στην Α.Δ. Ευβοίας επίσης υποδιευθυντής (Α΄) αναλαμβάνει ο Χουλιάρας Δημήτρης και υποδιευθυντής (Β΄) ο Φλεβάρης Ευάγγελος.

Στην Φωκίδα Αστυνομικός Διευθυντής παραμένει ο Πολύζος Ιωάννης, με υποδιευθυντή τον Ζανιά Αχιλλέα.