Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στο φουλ οι προπονήσεις των Πρωταθλητών Φιλικά με τον Απόλλωνα Πάτρας σήμερα και αύριο και στις 8 αναχώρηση


Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας... χτίζεται εδώ και 10 μέρες ο νέος Ολυμπιακός με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να χύνουν αρκετό ιδρώτα υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Γκατζούλη, ο οποίος έχει αναλάβει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των παικτών της ομάδας του Πειραιά.
Το «χτίσιμο» των Πρωταθλητών Ευρώπης για την επόμενη σεζόν συνοδεύεται με πολλά χιλιόμετρα και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο Καρπενήσι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να διατηρήσουν την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή τόσο της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας και για το λόγο αυτό οι προπονήσεις είναι σκληρές και δίνεται βάρος στη φυσική κατάσταση σε αυτό το στάδιο και ο ιδρώτας τρέχει... ποτάμι για τους πρωταθλητές.

Το τρέξιμο στο Καρπενήσι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει έναν ακόμα παίκτη στη διάθεσή του. Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργάκη (21χρ., 2.04μ.) ο οποίος βρίσκεται στην πόλη της Ευρυτανίας και δοκιμάζεται από τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» εν όψει της νέας σεζόν.
Ο νεαρός σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καβάλα, αλλά σε περίπτωση που πείσει τον 47χρονο τεχνικό θα αποκτηθεί αμέσως!
Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Απλούστατα υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να γίνει η μεταγραφή, εάν και εφόσον ο διεθνής (με την Εθνική Νέων) καταφέρει να σταθεί σε υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο Καρπενήσι.
Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Γεωργάκης αγωνίστηκε σε 16 ματς με 1,1 πόντους κατά μ.ό. και 0,7 ριμπάουντ. Αλλωστε τα νούμερα μικρή σημασία έχουν, αφού ο παίκτης θα αποκτηθεί για τις προπονήσεις και πολύ λιγότερο για να έχει χρόνο συμμετοχής, ακόμα και στα (θεωρητικά πάντα) εύκολα παιχνίδια της Α1.
Το ρεπό του Γιώργου Μπαρζώκα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής(2-9) εκμεταλλεύτηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επισκέφτηκαν την Παναγία του Προυσού και εν συνεχεία γευμάτισαν σε γνωστή ταβέρνα του Μικρού Χωριόυ, ιδιοκτησίας του κ. Νασιόπουλου.
Για φιλικά θα έρθει ο Απόλλωνας Πάτρας
Για το Καρπενήσι αναχωρεί σε λίγες ημέρες ο ιστορικός Απόλλωνας Πάτρας, που επέστρεψε στα «σαλόνια» της Α1 μπάσκετ. Θα αναμετρηθεί σε δυο φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Hotel Spa Montana.
Η ομάδα του 38χρονου προπονητή Νίκου Βετούλα δουλεύουν στο κλειστό της Περιβόλας με κύριο μέλημα την φυσική κατάσταση. Τραυματίας είναι ο Σέιν Γούοκερ, με τον Αμερικανό άσο να απουσιάζει από τα μας του Καρπενησίου.