Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η σύγκρουση των σατανικών εραστών-''Η παπαδιά,τα είχε και με άλλον''!

ΦΩΤΟ από iliaoikonomia.gr
Ο δικηγόρος του δολοφόνου υποστηρίζει ότι η παπαδιά έψαχνε κάποιον για να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα - Νέο ξέσπασμα της αδερφής του κληρικού - Δείτε τα βίντεο...
"Ο σκοπός της ήταν να βρει το κατάλληλο 'θύμα' για να το στρέψει εναντίον του άλλου θύματος. Του συζύγου της. Αυτό το 'θύμα' είναι ο πελάτης μου"! Κάπως έτσι περιγράφει ο Τάσος Τσατάς, δικηγόρος του 41χρονου εραστή της παπαδιάς, την υπόθεση της δολοφονίας.

Σε συνένευξή του, στο iliaoikonomia.gr o ίδιος λέει ότι ο πελάτης του, γνώρισε την παπαδιά μέσω ενός άλλου άνδρα ο οποίος είχε -και αυτός- σχέση μαζί της! "Κι άλλος μάρτυρας δήλωσε ότι είχε σχέση μαζί της και είχε αναφέρει ότι επιθυμεί να σκοτώσει το σύζυγό της" είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι στόχος της γυναίκας ήταν να βγάλει από τη μέση τον ιερέα για να "απολαύσει την περιουσία του".

Ο δικηγόρος είπε ότι ο πελάτης του έχει μετανιώσει από την πρώτη στιγμή "αλλά οδηγήθηκε προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν ήταν επιθυμία δική του. Δεν είχε λόγο να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα" τονίζει ο Τάσος Τσατάς και συμπληρώνει ότι ο πελάτης του, είχε κλειστά τα μάτια όταν πυροβολούσε τον ιερέα.
Σύμφωνα με τον κύριο Τσατά, στο άψυχο σώμα του ιερέα, εκτός από τα τραύματα από το οπλο, υπάρχουν κι άλλα "τα οποία δε γνωρίζουμε πώς έγιναν. Με άλλο όργανο εκτός του όπλου του δράστη".
Τώρα, η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δείξει πώς τελικά πέθανε το θύμα. Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr δεν αποκλείεται η 43χρονη γυναίκα μετά την απομάκρυνση του δράστη να χτύπησε τον ιερέα στο κεφάλι με άλλο αντικείμενο...
Τι υποστήριξαν οι δράστες ενώπιον του εισαγγελέα
Την ώρα που ο δικηγόρος του 41χρονου λέει όλα τα παραπάνω, η παπαδιά υποστηρίζει ότι  ο εραστής της την ζήλευε παθολογικά. Μάλιστα μετά το φόνο της είχε πει ότι θα έφευγαν κάπου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. ''Αγαπούσα τον άντρα μου'' είπε στους αστυνομικούς όταν ρωτήθηκε σχετικά.
Από την άλλη ο 41χρονος υποστηρίζει ότι παρασύρθηκε από τα λόγια που του έλεγε καθημερινά. ''Μου έλεγε ότι ο ιερέας την κακοποιούσε στο σπίτι που έμεναν'' είπε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στους αστυνομικούς.
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 41χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα ενώ στην 43χρονη παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.