Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Αγνοείται 87χρονος στην Παλαιοκατούνα

Από το περασμένο Σάββατο 9 Μαρτίου αγνοείται 87χρονος παππούς από την Παλαιοκατούνα του Δήμου Αγράφων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος άνδρας συνήθιζε κάθε μεσημέρι να κάνει βόλτα στο χωριό. Όπως κάθε μέρα, έτσι και το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά το φαγητό, βγήκε να κάνει την βόλτα του. Όταν η ώρα περνούσε και ο παππούς δεν γύριζε, οι οικογενείς του ανησύχησαν και άρχισαν να τον ψάξουν μαζί με χωριανούς.
Κι επειδή οι προσπάθειές τους βγήκαν άκαρπες, κατά τις 8.30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στο χωριό έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και από την Ομάδα Διάσωσης και την ΕΜΑΚ. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα (σ.σ. την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ) ο παππούς δεν έχει βρεθεί παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες όλων όσων βοήθησαν και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα, οι ελπίδες λιγοστεύουν.
Ήδη έχει δοθεί σήμα από την Ελληνική Αστυνομία και η Γραμμή Ζωής σε συνεργασία με το SILVER ALERT HELLAS δημοσίευσαν τη φωτογραφία του 87 παππού και παρακαλείται όποιος τον είδε να επικοινωνήσει αμέσως στο 10-65 και να βοηθήσει να βρεθεί ο παππούς και να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων.