Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Γιορτάζοντας την Τσικνοπέμπτη και την Αποκριά στο Σχολείο

Η κνίσα των αρχαίων μας προγόνων και η τσίκνα των νεοτέρων Ελλήνων γέμισαν τη γειτονιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου την Πέμπτη 6 Μάρτη 2013, καθώς τηρώντας το έθιμο, ψήθηκαν στα κάρβουνα, 220 μερίδες  σουβλάκια και 220  λουκάνικα προσφορά των κρεοπωλείων Μαυραγάνη και Νταή για όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου με την εθελοντική εργασία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Την Κυριακή 9 Μάρτη 2013 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου γιόρτασε την Αποκριά με ένα διασκεδαστικό και κεφάτο πάρτι, όπως συνηθίζει χρόνια τώρα.
     Το σχολείο ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται φιλότιμα και προσφέρουν στους μικρούς μαθητές, τόσο τη χαρά της διασκέδασης, όσο και την αίσθηση της συμμετοχής σε κοινωνικά δρώμενα που δυναμώνουν τις σχέσεις και τις φιλίες τους.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίνονται και στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του με την εργασία και τη συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κυρίους  Δημήτρη  Νταή και Ευάγγελο  Μαυραγάνη για την προσφορά τους.