Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ Ουσιαστική και αξιέπαινη η πρωτοβουλία του Συλλόγου να διανείμει δωρεάν αλεύρι στους κατοίκους του χωριού

Με μεγάλη επιτυχία και την καθολική συμμετοχή των κατοίκων του χωριού, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας στην πανέμορφη Δαφνούλα του πρώην Δήμου Ασπροποτάμου. Η πολύ σημαντική αυτή γιορτή, που διοργάνωσε άψογα ο πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνούλας, ξεκίνησε με τις ευλογίες και τις ευχές των ιερέων του χωριού, π. Αθανασίου Μώκα και π. Παναγιώτη Νάτση και συνεχίστηκε με συζήτηση για θέματα του χωριού και του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν σχολικά είδη στους μαθητές και γραφική ύλη στο δημοτικό σχολείο και διάφορα γλυκίσματα σε όλους, ενώ σύλλογος κέρασε τους παρευρισκομένους ντόπιο τσίπουρο και κρασί..
Το πιο σημαντικό της εκδήλωσης ήταν η κίνηση που έκανε ο Σύλλογος να διαμοιράσει 1300 κιλά δωρεάν αλεύρι σε 45 οικογένειες που διαμένουν στο χωριό. Πρόκειται για μια ξεχωριστή πρωτοβουλία καθότι με το μικρό αυτό βοήθημα ο Σύλλογος αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο Σύλλογος είναι πάντα δίπλα στους συγχωριανούς, τους οποίους θέλει αγαπημένους και ενωμένους σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χωριό.