Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Β΄ΜΕΡΟΣ


* Πληροφορήθηκα ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, ο δραστήριος Σύλλογος Παπαρουσιωτών Ευρυτανίας, θα διοργανώσει εαρινή εκδήλωση στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου,
Κυκλάδων 86  στην Πετρούπολη. Σε αυτό το ανοιξιάτικο γιορτάσι καλούνται όλα τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου για να περάσουν μια ευχάριστη μέρα, που κέφι και πολλές εκπλήξεις.

*Εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή σε όλη την Ελλάδα. Εννοείται πως κάλπες θα στηθούν και στην Ευρυτανία, μια στο Καρπενήσι και η άλλη στη Γρανίτσα. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποιος νέος θα πάει την Κυριακή να ψηφίσει; Έχει σκεφτεί η ΝΔ, αλλά και όλα τα μεγάλα κόμματα που έφεραν την χώρα μας σ’ αυτή την κατάσταση, ότι κατέστρεψαν  τη γενιά των νέων παιδιών και τους ζητούν ευθαρσώς να πάνε να ψηφίσουν;  Ειλικρινά έχει μεγάλη απορία να μάθω το συνολικό αριθμό των ψηφοφόρων που θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή. Εδώ θα είμαστε να σας πω τα μαντάτα την άλλη βδομάδα.

* Το μεγάλο στοίχημα των εκλογών δεν είναι ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος, αλλά πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή. Αφού ο Σάκης Ιωαννίδης, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Οι καλά γνωρίζοντες επιμένουν πως ο Δραμινός οννεδίτης θα εκλεγεί με ποσοστά κοντά στο 80%.

*Πανηγυρικά αθωώθηκαν από το Εφετείο Λαμίας οι δύο εκπαιδευτικοί που κατηγορήθηκαν το 2006 για υποκλοπή, από εργαζομένη σε σχολείο της Γρανίτσας. Θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε και κυρίως ποιους κατηγορούμε, ειδικά όταν αυτοί που είναι στο στόχο μας, έχουν αναλάβει τη διαπαιδαγώγηση και το μέλλον των παιδιών μας. Δεν λέω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι άγγελοι και ήρωες, αν μη τι άλλο όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να ζυγίζουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, πριν ανοίξουμε το στόμα μας…

* Άγιο είχαν δύο νεαροί όταν το πρωί της Τρίτης, το αυτοκίνητο που επέβαιναν βγήκε εκτός πορείας και έπεσε από το πέτρινο γεφύρι στο Παρκιό. Οι δύο νεαροί ερχόμενοι από Λαμία πήγαιναν σε χωριό του πρώην Δήμου Απεραντίων, προκειμένου να επισκεφθούν συγγενικά τους πρόσωπο. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια, έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσαν κάτω από το γεφύρι. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους δύο σοβαρά, ενώ διερχόμενοι οδηγοί βοήθησαν τα δύο αγόρια και ειδοποίησαν τους συγγενείς τους.

*Σαν παππούς κι εγώ, που έχω εγγόνια και τα λατρεύω, θα σας παρακαλούσα να είστε πολύ προσεκτικοί ενώ οδηγάτε, ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι και οι εξορμήσεις στα χωριά και ειδικά δε που από τούδε και στο εξής που ξεκινάνε και τα πανηγύρια και τα γλέντια που κρατάνε έως το πρωί, ο κύριος της παρέας που θα πιάνει το τιμόνι, θα πρέπει να αναλογιστεί ότι φέρει στις πλάτες του την ευθύνη των επιβατών του αυτοκινήτου που οδηγά. Να βάλατε καλά στο μυαλό σας ότι αλκοόλ και οδήγηση ποτέ μαζί! Καλό σας ταξίδι και καλό μας καλοκαίρι!