Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

Ανοιχτή επιστολή προς τους Δημότες του Δήμου Αγράφων, αλλά και γενικότερα προς όλους τους Ευρυτάνες, απέστειλε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Πρατήριου Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ στη Γρανίτσα, κ. Γκιόλιας.

Μετά από ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε και έθιξε τη φήμη του πρατηρίου του κ. Γκιόλια, ο ίδιος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να βάλει ένα τέλος στην παραφημολογία, έστειλε την επιστολή τονίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρησή του στηρίχθηκε στην εμπιστοσύνη κι αν κάποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για το οτιδήποτε ας επικοινωνήσει είτε με το Τμήμα Εμπορίου, είτε με την εταιρεία που συνεργάζεται, προκειμένου να του λυθούν οι όποιες απορίες.
Η ανοιχτή επιστολή του κ. Γκιόλια έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι.
Γνωρίζετε ότι το πρατήριό μου υγρών καυσίμων ΕΚΟ που βρίσκεται στην θέση «Αρμάμπελα» της Τοπικής Κοινότητας Γρανίτσας Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, ήταν πάντοτε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτησή σας και οποτεδήποτε χρονικά και καθ΄ όλη την διάρκεια των είκοσι επτά (27) και πλέον ετών στην παραπάνω περιοχή. Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω απόλυτα ότι οικοδομήθηκε μεταξύ μας μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης στα πλαίσια της μεταξύ μας συνεργασίας.
Εάν όμως οιοσδήποτε από εσάς έχει ήδη και την παραμικρή αμφιβολία ως προς τα υγρά καύσιμα, που πωλούνται από το πρατήριό μου, είτε ως προς την ποιότητα είτε ως προς την ποσότητα, δεν έχει παρά να συμβουλευτεί το αρμόδιο Τμήμα Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας είτε επισκεπτόμενος αυτό, που στεγάζεται πλέον στο πρώην κτίριο της Νομαρχίας Ευρυτανίας είτε να τηλεφωνήσει στα τηλέφωνα 2237350761 – 50762. Επίσης έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει με την εντολοδόχο εταιρεία της ΕΚΟ, που ελέγχει συχνά – πυκνά τις αντλίες υγρών καυσίμων, που λέγεται ΠΕΤΡΟΤΕΚ τηλεφωνικά ή με email, μέσω internet, προκειμένου να έχει εικόνα της παρεχόμενης υπηρεσίας μου ως προς τα υγρά καύσιμα.
Και όλα αυτά αναφέρονται στα πλαίσια της ευθιξίας, που πρέπει να διακρίνει κάθε υγιώς σκεπτόμενο επαγγελματία σε κάθε προϊόν, που πωλείται από αυτόν και στα πλαίσια της επικοινωνίας του με την πελατεία του. Πολύ δε περισσότερο όταν εμφανίζονται στον ορίζοντα κάποιοι κακοπροαίρετοι. οι οποίοι επιθυμούν παράνομα να υποβαθμίσουν και να θίξουν επαγγελματίες και υπολήψεις με σκοπό να βλάψουν αυτούς οικονομικά και ηθικά
.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ      

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ
ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΚΟ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΘ. ΓΚΙΟΛΙΑΣ