Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Τουρνουά Δηλωτής στην Κρέντη

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Φεβρουαρίου το Τουρνουά Δηλωτής Ζευγαριών που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Νέων Κρέντης ΄΄ΔΡΑΣΙΣ΄΄,
Η έναρξη του τουρνουά έγινε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το απόγευμα με την συμμετοχή ''ρεκόρ'' των 64 παιχτών!!!!
Δεκαέξι τραπέζια με τριάντα δύο ζευγάρια έβαλαν όλη την τέχνη τους και το μυαλό τους να δουλέψει, για την πιο έξυπνη μπλόφα ώστε να φτάσουν στον τελικό.













Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου συνεχίστηκε το τουρνουά για τον μεγάλο τελικό. Στο τραπέζι του τελικού κάθισαν οι Κουτσιούμπας Θανάσης - Μάκκας Ηλίας έχοντας απένατί τους Βούρτσα Νίκο – Μάκκα Κώστα, άπαντες Dr. Δηλωτής εν ενεργεία Καθηγητές στο Πανεπιστήμιο “Harvard - Skamnia” . Η αναμέτρηση αποδείχθηκε πολύ δυνατή, αφού στις δύο αναμετρήσεις υπήρξε ισοπαλία, και ενώ το σκορ ήταν 59-60, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Βούρτσας Νίκος - Μάκκας Κώστας.
Μετά το πέρας του συγκλονιστικού αυτού τελικού, η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου απένειμε την τιμητική πλακέτα στους Βούρτσα Νίκο - Μάκκα Κώστα και τιμητικό μετάλλιο στους Κουτσιούμπα Θανάση - Μάκκα Ηλία, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.