Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου ο Νίκος Σουλιώτης - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ



Τη σκυτάλη στον Νίκο Σουλιώτη για τη διεκδίκηση του Δήμου Καρπενησίου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έδωσε από το ΜΟΝΤΑΝΑ ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος, υποψήφιος πλέον Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κατά την παρουσίαση του προγράμματός του, όπως προαναφέραμε, στο ΜΟΝΤΑΝΑ, είχε κοντά του και τον επί χρόνια στενό του συνεργάτη.
«Αγαπητέ Δήμαρχε και αγαπητά μέλη  της δημοτικής μας ομάδας με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης, αλλά και μεγάλης ευθύνης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε να συνεχίσω ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της δημοτικής μας ομάδας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Θέλω να δεσμευτώ απέναντι σε όλους αλλά και στον καθένα ξεχωριστά ότι οι αρχές και οι αξίες με τις οποίες μας ενέπνευσε  ο Κώστας Μπακογιάννης, θα αποτελούν αδιαπραγμάτευτους κανόνες για την περαιτέρω λειτουργία μας. Θέλω να δεσμευτώ απέναντι στους δημότες ότι με τη δημοτική μας ομάδα, συνεχίζουμε, με το όραμα και τους στόχους  που βάλαμε όταν ξεκινήσαμε αλλα και με καινούριους. Συνεχίζουμε με σεβασμό στο δημότη και τα προβλήματα του. Συνεχίζουμε με διαφάνεια, δικαιοσύνη και ανοιχτές πόρτες για όλους τους δημότες. Συνεχίζουμε με αλήθειες και όχι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Συνεχίζουμε με νοικοκύρεμα και καλή διαχείριση. Συνεχίζουμε απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους ενεργούς δημότες, πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις που έχουν διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά να συστρατευθούν με την δημοτική μας ομάδα, για να βάλουμε στόχους  και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, ακόμη καλύτερα. Συνεχίζουμε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη στην ολοκλήρωση του προγράμματος μας για το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ του 2020”, κατέληξε ο Νίκος Σουλιώτης καταχειροκροτούμενος από τον Κώστα Μπακογιάννη, τους συναδέλφους Δ.Σ και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός των ημερών ο Νίκος Σουλιώτης θα προχωρήσει και στα πρώτα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Μαΐου.
Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα του Νίκου Σουλιώτη για το Δήμο Καρπενησίου είπε χαρακτηριστικά ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και προοπτική που θα εργαστεί ακατάπαυστα. Ο Νίκος Σουλιώτης, γεννήθηκε το 1965, είναι πολιτικός μηχανικός και έχει τρία παιδιά. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: