Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Βαγγέλη Κατσιάδα

Ως Πράξη έμπρακτης συνανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση του  γνωστού επιχειρηματία από την Δυτ. Φραγκίστα Βαγγέλη Κατσιάδα να προσφέρει στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού του 300 λίτρα πετρέλαιο σε μια εποχή που ο Δήμος έδειξε αδυναμία να καλύψει αυτή την ανάγκη.

Ο κ. Κατσιάδας με την πράξη του αυτή απέδειξε πως η αλληλεγγύη στις μέρες μας πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, πάνω στον οποίο μπορούμε να βαδίσουμε δημιουργώντας τις καλύτερες προοπτικές συνανθρωπιάς στα νέα δεδομένα της ζωής μας.

«Η κατάσταση όπως όλοι γνωρίζετε είναι δύσκολη και σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ενωμένοι κοντά στα παιδιά μας, με κάθε τρόπο», μας είπε με νόημα ο κ. Κατσιάδας
Πληροφορίες λένε ότι Βαγγέλης Κατσιάδας, θα προσφέρει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης που θα χρειαστεί το Σχολείο για φέτος. Αξίζουν πολλά μπράβο σε ένα νέο άνθρωπο που ζει στο Δήμο Αγράφων και δίνει το καλό παράδειγμα με τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης.
Τον κ. Κατσιάδα συνεχάρη εγγράφως με επιστολή της η Αντιδήμαρχος Αγράφων, όπως και ο Πρόεδρος του χωριού Θύμιος Κολοκύθας.