Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 0-0 Όρθιος και στα Μετέωρα


Το ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία επιβεβαίωσε ο Απεραντιακός με την σπουδαία ισοπαλία που απέσπασε μέσα στα Μετέωρα, παίζοντας μάλιστα στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα με παίχτη λιγότερο.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Παναγιώτου, καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας πειθαρχία στο παιχνίδι του, έπαιξε έξυπνα, έδωσε χώρο στους αντιπάλους, αλλά με καλή άμυνα και δυνατό κέντρο, πήρε σπουδαία ισοπαλία που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Την πρώτη καλή φάση του αγώνα δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 24΄ με τον Φουρτούνη να στέλνει την μπάλα έξω από τα δοκάρια του Τσάμη. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Αυγέρος από καλή θέση χάνει πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τα Μετέωρα.

Ο Απεραντιακός πλησίασε πολύ κοντά στο γκολ στο 34ʼ με τον Γεωργακόπουλο να σουτάρει δυνατά με την μπάλα να περνάει όμως ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ρουσιαμάνη.
Με το στείρο 0-0 οι δυο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης, τα Μετέωρα μπήκαν δυνατά στον αγώνα αναζητώντας το γκολ που θα τους έδινε μεγάλο προβάδισμα για την νίκη.
Ωστόσο όμως οι γηπεδούχοι έφτανα δύσκολα μπροστά στα καρέ του Τσάμη και όταν πλησίαζαν στην περιοχή, ανακόπτονταν από την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 57΄ ο Κεραμάς πλησίασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως αστόχησε από καλή θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Καλή στιγμή θεωρείτε για τους γηπεδούχους το πλασέ του Σκρέκα στο 65΄ που δεν είχε όμως ευτυχή κατάληξη για τα Μετέωρα. Στο 71΄ η ομάδα μας έμεινε με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Τλούπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και να πάρουν την νίκη. Τόσο όμως στο 77ʼ ο Κεραμάς σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα του Απεραντιακού να λέει όχι και στο 85ʼ ο Τσίκαρης σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσάμη.
Τελευταία καλή στιγμή για τα Μετέωρα στο 93ʼ με τον Γραβάνη να σουτάρει από καλή θέση μέσα στην και τον τερματοφύλακα του Απεραντιακού να κρατάει με υπερένταση το μηδέν για την ομάδα του.
Καλός ο Διαιτητής της αναμέτρησης Τσιμεντερίδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΕΤΕΩΡΑ: Ρουσιαμάνης, Γκαγκαστάθης (67ʼ Μόκας), Σκρέκας, Αυγέρος, Ζήνωνος, Φορτούνης (46ʼ Γραβάνης), Κεραμάς, Τσουκάλης, Αγγελάκης (75ʼ Χαϊταλής), Τσίκαρης.
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Μπουμπούρης, Τλούπας, Θ. Μπισμπίκης, Κατσίκας, Θαμνόπουλος, Νταβαρίνος (67ʼ Ντότσικας), Κεφαλίλης, Αρωτίδης (87ʼ Γιαννόπουλος), Γεωργακόπουλος, Ζήσιμος (77ʼ Δ. Μπισμπίκης).