Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΜΥΡΙΚΗ - ΔΟΞΑ 4-0 Επιβλητική νίκη και ... καταγγελίες


Με το επιβλητικό 4-0, επικράτησε της Δόξας Ραπτοπούλου η Μυρίκη, σε ένα δυνατό ματς με πολλά νεύρα και πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους για τον Πρόεδρο του Βελουχιού !!!
Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της Μυρίκης δεν πίστευε ότι η ομάδα του θα κέρδιζε με τόσο μεγάλο σκορ την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Δόξα Ραπτοπούλου. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται παρότι το σκορ αυτό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, καθότι οι φιλοξενούμενοι, είχαν ευκαιρίες, έχασαν πέναλτι ενώ τα δυο τελευταία γκολ τα δέχτηκαν, όταν έπαιζαν με 10 παίχτες.
Οι της Δόξας εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία της κ. Μπουμπουρή – Πάντως η μη αναγραφή του αποτελέσματος στην 1η σελίδα του Φ.Α είναι μέγα λάθος- ενώ εξέδωσαν και Καταγγελία κατά του Προέδρου του Βελουχιού κ. Νικολάου Γκορόγια, (βλέπε διπλανή σελίδα) τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «περίσσεψαν απ’ τη μεριά του η χυδαιότητα, η βρισιά και κάθε λογής παράνομη συμπεριφορά εις βάρος των παικτών μας, των Διαιτητών και των παραγόντων της ομάδας μας». Θεωρούμε ότι το ευρυτανικό ποδόσφαιρο έχει πολλά προβλήματα να λύσει και δεν αντέχει και άλλα. Γι΄ αυτό καλό είναι να επικρατήσει η λογική και η σύνεση πριν είναι αργά για οτιδήποτε.
Στον αγώνα μας τώρα οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 με τον Τσιλίκα στο 19΄ και ευτύχησαν με τον ίδιο παίχτη ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο να κάνουν το σκορ 2-0, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τον αέρα δυο τερμάτων διαφορά από την Δόξα, που στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε κανένα από τα καλά στοιχεία που διαθέτει ως ομάδα.
Στην επανάληψη και μέχρι το 63΄, χρονικό σημείο που αποβλήθηκε ο Παππάς της Δόξας γιατί εξύβρισε την Διαιτητή, όπως αναφέρει στο Φ.Α – από την πλευρά της Δόξας ισχυρίζονται ότι ο παίχτης τους δεν εξύβρισε την κ. Μπουμπουρή – οι δυο ομάδες αναζητούσαν το γκολ, οι μεν γηπεδούχοι για να κλειδώσουν την νίκη οι δε φιλοξενούμενοι για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι.
Σαν να μην έφτανε αυτό για την Δόξα στο 68΄ ο Μπαστάνης δεν βρήκε στόχο από τα 11 βήματα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς.
Τρία λεπτά αργότερα ο Ράπτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, δίνοντας τέλος στην υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Στο 72΄ ο Σταμούλης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0, βάζοντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης των γηπεδούχων.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
6’ Πάσα Γούλα Σ στον Παππά, ο οποίος σούταρε από καλή θέση, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας. 18’ Σουτ Γκορόγια, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 19’ ΓΚΟΛ!!! Ο Τσιλίκας με ατομική του προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των φιλοξενουμένων ανοίγοντας το σκορ 1-0. 44’ ΓΚΟΛ!!! O Τσιλίκας έκλεψε την μπάλα από τον Ντζίμα, πέρασε όλους τους παίχτες και τον τερματοφύλακα της Δόξας, κάνοντας το 2-0.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
54’ Σουτ Σταμούλη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας με διπλή προσπάθεια 61’ Σουτ Καραντάλη, μπλόκαρε στην αριστερή γωνία ο Κώτσιας.. 62’ Πλασέ του Γούλα Λ από καλή θέση, απέκρουσε ο Μεριγκούνης 63’ Ο Παππάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί εξύβρισε τη διαιτητή. 68’ Ο Μπαστάνης έχασε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ. 71’ Ο Ράπτης σε σουτ σέντρα έκανε το 3-0 72’ Ο Σταμούλης με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΥΡΙΚΗ: Μεριγούνης, Ράπτης,, Παχής, Λέντζος, Ζαραβέλης, Τσιλιμέκης, Φούκας, Γκορόγιας, Τσιλίκας (45’ Σιταράς), Λιάγκας, Σταμούλης.
ΔΟΞΑ: Κώτσιας, Μυρισιώτης, Τσιάμης (53’ Σπεπετάρης), Ρηγόπουλος (70’ Ζήκας), Τύμπας, Γούλας Σ., Γούλας Λ., Παπαδήμοε (45’ Καραντάλης), Παππάς, Μπαστάνης Θ., Ντζίμας.