Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Φίλωνος 35-39, στη Λειβαδιά τα σεμινάρια-workshop με τίτλο: «Πρόγραμμα ανάπτυξης διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων των επιχειρηματιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».
Την έναρξη κήρυξε η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου και πρώτος εισηγητής ήταν ο κ. Βασίλης Παπαδάκης, Καθηγητής Επιχειρησιακής Στρατηγικής, Λήψης Στρατηγικών Αποφάσεων και Εξαγορών-Συγχωνεύσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα Επιχειρησιακή Στρατηγική.
Τα σεμινάρια συνεχίζονται την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Μπουραντά, Καθηγητή Μάνατζμεντ και Ηγεσίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο κ. Μπουραντάς θα μιλήσει στους επιχειρηματίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για 16 ώρες με θέμα Αποτελεσματική Διοίκηση και Ηγεσία.
Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών. Έχει βραβευθεί, επανειλημμένα, με τον «Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης» από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.