Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚ – ΜΥΡΙΚΗ 0-1 Σπουδαία νίκη για τετράδα


Την πρώτη του ήττα και μάλιστα εντός έδρας γνώρισε το Βελούχι, χάνοντας από την αναγεννημένη Μυρίκη με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε στο 72΄ π Λιάγκας ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο την λάθος έξοδο του Κουτσόπουλου, ανοίγοντας με δυνατό σουτ το σκορ.
Το Βελούχι ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες ενώ σημείωσε και γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
15’ Εκτέλεση φάουλ Μπόνια στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
16’ Σουτ του Τσιλίκα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
21’ Σουτ Πάτρου έξω από την περιοχή άουτ.
27’ Ο Φλωράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφσάιντ.
28’ Πάσα Τσιλιμέκη, ο Μπόνιας έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
37’ Εκτέλεση φάουλ Φλωράκη στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
45’ Διαγώνιο σουτ του Μπόνια, έδιωξε με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
62’ Εκτέλεση φάουλ του Φλωράκη άουτ.
72’ ΓΚΟΛ!!! Ο Λιάγκας, εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Κουτσόπουλου, και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 0-1
73’ Σουτ του Φλωράκη, έδιωξε με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Τσιλίκας έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
78’ Δυνατό σουτ του Πολυτσέρη δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΚ: Κουτσόπουλος, Τσιλιμέκης, Νικολάου, Γενιτσαρόπουλος, Πασσάς (53’ Τσιλίκας), Ντουφεκιάς, Μπόνιας, Κρίντας, Κουτσουπιάς (63’ Πολυτσέρης), Πάτρου, Φλωράκης (75’ Γενιτσαρόπουλος)
ΜΥΡΙΚΗ: Λυρουδιάς, Ράπτης, Παχής, Λέντζος, Λώλος, Τσιλιμέκης, Φούκας Ν. (87’ Λιάγκας Κ.), Γκορόγιας (75’ Σιταράς), Ζαχαράκης (67’ Πλατιάς), Λιάγκας Η., Σταμούλης.