Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ταξίδεψε στην αιωνιότητα ο πρώην Αντιδήμαρχος Φραγκίστας Κώστας Ασπρογιάννης



Στην αιωνιότητα ταξίδεψε ο πρώην Αντιδήμαρχος Φραγκίστας Κώστας Ασπρογιάννης, μετά την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους 6 μήνες.
Ο Κώστας Ασπρογιάννης γεννήθηκε το 1941, στον Άγιο Γεώργιο, όπου έμαθε και τα πρώτα του γράμματα. Πραγματικός αγωνιστής της ζωής, αναζήτησε ένα καλύτερο αύριο στην ξενιτιά, όπου και παρέμεινε για πολλά χρόνια.
Επιστρέφοντας στην γενέθλια γη πέραν των άλλων ασχολήθηκε με τα κοινά του τόπου μας, με αποτέλεσμα να εκλέγεται συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φραγκίστας και για ένα μεγάλο διάστημα ο Δήμαρχος Θωμάς Μπόνιας τον όρισε Αντιδήμαρχο και στενό συνεργάτη του.
Στην εξόδιο ακολουθία που εψάλη την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, σε κλίμα συγκίνησης, για τον εκλιπόντα μίλησαν τόσο ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, όσο και ο πρώην Δήμαρχος Φραγκίστας Θωμάς Μπόνιας.
Τέλος να αναφέρουμε ότι η πλατεία που πρόσφατα έγινε στον Άγιο Γεώργιο ήταν ένα από τα έργα που είχε ζητήσει από την Δημοτική αρχή ο αείμνηστος και γι΄ αυτό στην πλάκα που μπήκε αναφέρεται το όνομά του.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.