Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ – ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 0-1 Θριαμβευτική πρόκριση από τα παλικάρια του Κώστα Πασσά

Νίκη – πρόκριση, σημείωσε χθες ο κυπελλούχος Ευρυτανίας, επικρατώντας εκτός έδρας της Ομόνοιας Πέτρας με σκορ 1-0.

Ο Απεραντιακός καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του αντιπάλου του και δίκαια πανηγυρίζει την μεγάλη αυτή νίκη, μια νίκη που του δίνει δικαίωμα να συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Πασσά, πήραν την πρόκριση χάρη , στο γκολ που σημείωσε στο 63΄ ο Αρουτίδης με ωραίο σουτ που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χριστογιάννη.

Ο Απεραντιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή δίνοντας βάση στα μετόπισθεν και με αντεπιθέσεις, έψαχνε συνεχώς το γκολ για να πάρει προβάδισμα για την υπόθεση πρόκριση.

Σουτ του Τσάπαλη, στο 4΄ έφυγε άουτ. Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Μαργαρίτη, που έφυγε επίσης άουτ.

Στο 20΄ο Πανακούλιας σούταρε έξω από τα δοκάρια του Χριστογιάννη και στο 40΄ο πορτιέρο των γηπεδούχων είπε όχι στο σουτ του Μπισμπίκη.

Χωρίς άλλη μεγάλη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρόνιο.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ ο Γεωργακόπουλος μόνος απέναντι στο πορτιέρο των γηπεδούχων έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Η επόμενη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Παππά στο 52΄ να μην μπορεί να νικήσει τον Τσάμη. Στο 63΄ ο Αρουτίδης όπως προαναφέραμε έκανε το 1-0 και στη συνέχεια ο Απεραντιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας 3-4 κλασικές ευκαιρίες για το 2-0. Στα τελευταία λεπτά οι Μαργαρίτης και Μανιφάβας τόσο στο 82΄ όσο και στο 83΄ δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και να πάνε το παιχνίδι στην παράταση. ενώ οι φιλοξενούμενοι από το 88΄ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Θαμνόπουλου με απ' ευθείς κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαργαρίτη.

Επόμενος αντίπαλος για την φάση των 16, στις 4 Μαΐου ο Απεραντιακός θα αγωνιστεί με τον Τολοφώνα Ερατεινή ή τους νέους του Παναιτωλικού και με νίκη προκρίνεται στους «8».

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου οι Νέοι του Παναιτωλικού πήραν την πρόκριση απέναντι στον Τηλυκράτη στα πέναλτι με 6-5 και ένω ο αγώνας είχε λήξει 2-2 στην κανονική του διάρκεια.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ: Χριστογιάννης, Σταμούλης Ε., Μαργαρίτης, Πέτσας, Νάσιος, Γεωργάρας, Τσάπαλης, Παππάς (77΄ Μανιφάβας), Κακατάτσιος, Στέργιος (λ.τρ. 46΄ Μάρης), Δερβένης.

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Θαμνόπουλος, Μπισμπίκης, Κεφαλίδης, Κατσίκας, Τλούπας, Λεπτάκης, Νταβαρινός Β. (87΄ Σκοτίδας), Γεωργακόπουλος, Αρουτίδης (90΄ Κονιαβίτης), Πανακούλιας.

Φωτο: Β. Τσεκούρας